Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 1/3)

Erotisch verhaal Trio lesbisch groepsseks swingen

‘Anders ga je met ons mee? Drinken we bij ons thuis nog een wijntje...’ Maaike kuste me middenin de feesttent op mijn wang en keek me uitdagend aan.
Ja, voor haar was het makkelijk praten. Zij had al jaren een open relatie met Rick. Een knap stel samen. En ergens, toen al, voelde ik al wel een spannend vonkje. Omdat het niet mocht. Want ik had een vaste relatie. En een kind bovendien.


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Verlangen naar een trio - deel 1' als erotisch audioverhaal!


‘Nee, dat lijkt me beter van niet. Ik moet gaan.’ Snel zei ik Maaike gedag en liep door de feesttent richting de uitgang, op weg naar mijn fiets. Onderweg kwam ik nog een aantal dorpsgenoten tegen. Maar goed dat ik hier niet met Rick en Maaike samen loop, dacht ik nog, wat zouden de mensen dan wel niet gedacht hebben?

 

De weken na het dorpsfeest dacht ik regelmatig terug aan de heerlijke avond met het stel

 

Soms tijdens het koken. Soms als ik de was ophing. Maar meestal in bed, wanneer ik alleen thuis was, met mijn vibrator. Dan fantaseerde ik over een trio. Die bewuste avond in de feesttent had ik genoeg wijn op om alles te durven vragen over hun open relatie, en te weinig om me het later niet meer te herinneren. Maaikes stem in mijn oor, haar spannende verhalen en haar dansende lijf vlak tegen de mijne. De rondingen van haar volle borsten die soms – onbewust – de mijne raakten. Rick, die ons af en toe een wijntje bracht, Maaike speels in haar billen kneep en mij een knipoog gaf.

 

Het had een nieuw soort verlangen bij me losgemaakt. Spelend met mezelf fantaseerde ik hoe ze me kusten, hoe ze samen mijn lijf verkenden en verwenden. Hoe zij, met haar ondeugende blik op mij gericht, mijn klitje sensueel likte en hij tegelijkertijd mijn borsten masseerde. Ik droomde dat Maaike langzaam omhoog kwam, naast me kwam liggen en mij mezelf liet proeven door me zachtjes te zoenen. En hoe Rick dan knielde tussen mijn benen. Zijn pik was zó stijf dat hij hem naar beneden moest drukken. Elke keer op dat punt pakte ik mijn vibrator, zette het apparaat vol open en drukte het ritmisch bij me naar binnen. Alsof Rick me neukte. Twee stoten waren vaak al genoeg om me een ongekend orgasme te bezorgen. Keer op keer op keer.

 

Het dorpsfeest is inmiddels ruim tien jaar geleden. De verlangens van toen heb ik nooit gevoed. Ze zijn in de loop van de tijd eigenlijk steeds meer uit het zicht verdwenen.

 

Tot nu

 

Mijn dochter loopt namelijk stage in het verpleeghuis waar Maaike werkt.
‘Ik breng je wel,’ zei ik. Aangenaam verrast stapt ze bij me in de auto. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen. Pas als ik haar weer ophaal, zie ik Maaike. Ze staat buiten te kletsen met een paar bewoners. Vanuit de auto sla ik haar gade. Ze is nog net zo mooi en leuk als toen.

 

Eenmaal weer thuis gaat mijn dochter de hort op, naar haar vrienden. Ik ga naar mijn slaapkamer. Mijn klitje en mijn schaamlippen zijn al vochtig en gezwollen. Met twee vingers haal ik binnen dertig seconden de ergste druk eraf. Zodra ik weer op adem ben gekomen, ga ik door. Ik kan me de laatste keer dat ik zo geil was als dat ik nu ben niet eens meer voor de geest halen. Met mijn vingers geef ik precies genoeg druk in het juiste tempo. Alle herinneringen en fantasieën over Maaike en Rick komen voorbij. Haastig gris ik de vibrator uit mijn nachtkastje. Het deert me niet dat de batterijen al geruime tijd leeg zijn. Het enige wat ik nu wil voelen, is de keiharde paal van Rick. Hij stelt me niet teleur.

 

Genadeloos duw ik de volledige twintig centimeter bij mezelf naar binnen


‘Ah!’  Rick begint me te neuken. Iedere stoot brengt me op een nieuw niveau van genot, steeds lekkerder, steeds intenser. Al snel komen we samen op plekken waar ik al jaren niet geweest ben. Hij brengt me compleet in extase. Ik wil hem bij me houden, in mij houden, in ieder geval dit verrukkelijke gevoel vasthouden. Tientallen keren houd ik stand, maar dan verlies ik de controle en word aangenaam overdonderd door een hevig orgasme. Minutenlang nog lig ik na te genieten, net als tien jaar geleden. Mijn lijf is ontwaakt. 

 

Als ik de volgende dag mijn dochter ga ophalen, besluit ik iets eerder van huis te gaan. Misschien staat Maaike wel weer buiten. Zodra ik aan kom rijden, zie ik dat ik geluk heb. Ik bekijk mezelf nog snel even in de achteruitkijkspiegel, open het portier en stap uit. Maaike kijkt om. Ze herkent me onmiddellijk en zwaait. Ik zie hoe ze nog wat tegen de bewoners zegt. Dan stapt ze vrolijk op me af en kust me op beide wangen.

 

‘Hannah! Wat leuk om jou weer te zien! Hoe gaat het met je?’
Praten en lachen met Maaike gaat als vanzelf. De klik is nog steeds enorm. Pas nadat ik drie keer tegen mijn dochter heb gezegd dat we over een paar minuten écht gaan, lukt het me om mezelf van haar los te trekken. ‘Doe Rick de groeten,’ zeg ik.
‘Doe ik,’ antwoordt ze, ‘dat zal hij leuk vinden.’

 

Het verlangen naar een trio is bij mij weer in volle hevigheid aanwezig

 

Thuis hoef ik daar niet mee aan te komen. Guus staat er niet voor open. Hij vindt maandelijkse rechttoe rechtaan seks ruim voldoende. Ik niet meer.

 

Vanuit mijn bed stuur ik Maaike een appje. Ik lig lekker ontspannen op mijn zij.  
Wat toevallig, dat mijn dochter stage loopt bij jou. Erg leuk. Misschien een keer een bakkie doen? X Hannah.
Ze blijkt nog hetzelfde nummer te hebben. Binnen een paar minuten reageert ze.
Heel toevallig! Ze doet het goed hoor. Een bakkie is altijd goed.  X Maaike.
Tja. Misschien breng ik het te algemeen. Zij verwacht waarschijnlijk ook niet dat ik nu daadwerkelijk wat wil. Ik besluit er nog een berichtje aan te wagen.
Of misschien een wijntje..?


Hoewel mijn bericht gelijk voorzien wordt van twee blauwe vinkjes, blijft een reactie uit. Pas na een paar minuten antwoordt Maaike.
Wij staan zeker open voor een wijntje met jou. Nog steeds..
Ze bekrachtigd haar woorden met een knipogende emoji. Plotseling staat vast dat mijn fantasie werkelijkheid kan gaan worden. Ik bloos tot ver achter mijn oren.

 

Tussen mijn benen begint het verleidelijk te tintelen. Onbewust laat ik mijn vrije hand in mijn slipje zakken. Het idee van seks met Rick en Maaike windt me onwijs op. Ik sluit mijn ogen en stel me voor dat zij het is die mij nu vingert. Dat ze dicht tegen mij aan ligt en ik haar borsten kan voelen. Ik laat de telefoon voor wat het is en streel mezelf alsof zij het is. Vooral haar tepels zijn erg gevoelig, weet ik. Met de toppen van mijn vingers strijk ik er zachtjes overheen, precies zoals ze het graag heeft. Tussen mijn benen wordt het tempo opgevoerd. Ze gaat me laten komen. Ik kreun hardop haar naam om zo lang mogelijk in mijn fantasiewereld te kunnen blijven.


‘Oh, Maaike…oh Maaike…oh, ohhh…’

 

Mijn vingers, haar vingers, mijn hele gedachtegang, ineens komt het allemaal samen tot een hoogtepunt. Plots rinkelt mijn telefoon. Het is Maaike. In een reflex neem ik haar op. ‘Ik bel je zo terug,’ roep ik. Mijn orgasme is niet meer te stoppen. Dat wil ik ook niet. Luid zuchtend en kreunend kom ik klaar.

 

Zodra ik weer op adem ben pak ik mijn telefoon om Maaike terug te bellen. De lijn is echter nog bezet. Geschrokken leg ik het toestel tegen mijn oor. ‘Maaike?’
‘Jazeker. En Rick is er inmiddels ook. Dat was een heel fijn stukje audio zeg..’
Nee! Shit! Ik kan wel door de grond zakken. Wat een afgang!
Rick en Maaike zien het totaal anders. ‘Hannah, wow, het was echt geil om te horen,’ stelt Rick mij gerust.
‘Niets om je voor te schamen,’ vult Maaike aan, ‘echt niet. Zeker niet naar ons toe.’

 

Of het nu hun oprechtheid is of de natuurlijke manier waarop dit stel deze situatie als normaal ervaart, dat weet ik niet, maar opeens vind ik het ook niet meer zo gek.
‘Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben,’ lach ik.
‘Echt wel. Mogen we nog weten waar je over fantaseerde?’
Ik besluit te bekennen. ‘Net over seks met Maaike.’
‘Dat kan ik je zeker aanbevelen,’ antwoordt Rick vrolijk.
Ik voel me steeds meer op mijn gemak in dit gesprek en besluit ervoor te gaan. ‘Toch heb ik ook spannende gedachten over een trio met jullie samen. Ik zou graag een wijntje bij jullie willen drinken om te kijken waar het heen kan gaan.’
Aan de andere kant hoor ik opgetogen kreetjes van beide. Dan neemt Maaike het woord. ‘Lieve, mooie Hannah, je bent meer dan welkom. Wat dacht je van aanstaand weekend?’


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.