Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 3/3)

Erotisch verhaal Trio lesbisch groepsseks swingen

‘Als ik dit had geweten, was ik tien jaar geleden al meegegaan,’ zucht ik, ‘wat zijn jullie ongelooflijk lekker.’ 
Met een glas bubbels in onze handen zitten we naakt tegen elkaar aan op de ruime hoekbank van Rick en Maaike. Ik ben nog aan het nagenieten van het orgasme wat het stel me zojuist heeft bezorgd. Naast mij legt Rick zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt er voorzichtig in. ‘Beter laat dan nooit, toch?’ 
Aan mijn andere kant knikt Maaike. ‘Echt wel. Ik geloof dat we het prima met z’n drieën kunnen vinden.’


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Verlangen naar een trio - deel 3' als erotisch audioverhaal!


Ik bekijk haar gezicht. De lichte blos op haar wangen. Haar roze lippen. ‘Je bent zo mooi,’ zeg ik zacht.
Maaike draait zich een kwartslag naar me toe. Uitnodigend bijna. ‘Dank je. Ik vind jou ook heel mooi.’ 
Onwillekeurig dalen mijn ogen af naar haar borsten. Ze zijn rond van vorm en ogen stevig. Haar tepels zijn lichtbruin van kleur en perfect van formaat. Niet te groot en niet te klein. Ik zou ze dolgraag willen kussen. Net als haar buik. En het fijne streepje schaamhaar op haar venusheuvel. En de binnenkant van haar dijen. Haar lippen.

 

En, ja, ook mijn erotische fantasie: haar klitje. Ik wil weten hoe ze smaakt 


Opeens klinkt Maaikes stem, fluisterend bijna. ‘Je mag me aanraken, als je wilt.’
Langzaam richt ik mijn blik op haar ogen en schraap behoedzaam mijn keel. ‘Alleen al het idee om jou te mogen ontdekken wind me heel erg op, weet je dat?’
Maaike legt haar hand op mijn wang en streelt met haar duim over mijn lippen. ‘Ik zag het. Maar weet je wel dat het idee mij ook best geil maakt?’

 

Achter ons staat Rick op van de bank. ‘Liefjes,’ begint hij, ‘gaan jullie maar lekker samen op verkenningstocht. Dan ga ik boven een paar matrassen halen voor op de vloer hier.’ Hij geeft ons allebei een kus en een knipoog.
‘Vindt hij dat echt goed?’ vraag ik voor de zekerheid.
Maaike knikt. ‘Hij vindt dat juist heel gaaf.’

 

Nog een beetje onzeker kruip ik dichterbij haar. Het voelt toch even anders nu we met z’n tweetjes zijn. Maar zodra ik mijn lippen op de hare druk en met open mond verwelkomt wordt, voelt het al vertrouwder. Met mijn handen streel ik haar hals, haar schouders en haar bovenarmen. Pas daarna laat ik ze zakken, totdat ik de ronding van haar borsten voel.

Ik streel ze, zo teder mogelijk


‘Mmm,’ kreunt Maaike, ‘dat doe je heerlijk. Ik vind het ook fijn als je ze vastpakt en masseert.’
Ik plaats mijn handen onder haar borsten en ervaar het gewicht ervan. ‘Dit voelt spannend, zeg’ mompel ik. Met mijn vingers maak ik trage, knedende bewegingen.
Maaike legt haar hoofd achterover op de leuning van de bank ‘Ja, zo ja, ‘ kermt ze.
Ik buig me voorover en geef haar kusjes in haar hals. Er volgt onmiddellijk reactie.
‘Oh Hannah, dat vind ik lekker!’
Als ik vervolgens mijn tong erbij betrek en haar soms ook lik, laat Maaike zich kronkelend op haar rug vallen en trekt mij met zich mee, zodat ik half boven op haar beland. ‘Maak me maar gek, met je heerlijke mond.’

 

Dat doe ik maar al te graag. Met mijn tong trek ik een spoor vanaf haar hals tot aan haar borsten. Ik proef een beetje zout. Heel lichtjes maar. Het smaakt naar meer.

 

Ik neem haar borsten weer in mijn handen en kus haar zachte tepels. Eén voor één neem ik ze in mijn mond en draai er met mijn tong rondjes omheen, totdat ze helemaal hard zijn.
‘Meer.’ Maaike haalt steeds sneller adem. ‘Ik wil je overal wel voelen.’

 

Ook ik kan niet langer wachten en kniel tussen haar benen. Zodra ik het glinsterende vocht op haar lippen zie, ben ik verkocht. Mijn eerdere onzekerheid is totaal verdwenen. Het streepje schaamhaar is vergeten en ook haar dijen vallen niet meer binnen mijn blikveld, want mijn doel is helder en warm. En als ik er met mijn tong langs glijdt, proef ik hoe verrukkelijk zoet ze smaakt.

 

Zoet, met een vleugje geile ziltigheid

 

Met het puntje van mijn tong voel ik voor het eerst haar gezwollen klitje. Ik streel haar zo subtiel mogelijk, omdat ik dat zelf ook zo prettig vind.
‘Ooh!’ Maaike kreunt. ‘Je maakt me bloedgeil!’
Doe ik dat? Ik besluit het te testen. Zonder mijn wijs- en mijn middelvinger in mijn mond te stoppen, duw ik ze tussen haar vochtige schaamlippen. Maaike heeft niets teveel gezegd. Haar kletsnatte kutje zuigt mijn beide vingers zonder problemen naar binnen.
‘Pak me maar aan,’ draagt Maaike me op, ‘ik hou wel van wat harder.’
Ik druk mijn vingers diep in haar. Soppende geluiden weerklinken door de kamer. Ook met mijn tong zet ik nu kracht. Niks geen subtiel gedoe meer. Als ze het hard wil, kan ze het hard krijgen.

 

Boven mij hoor ik Maaike steeds harder kreunen. Ineens komt ze iets omhoog. ‘Hannah, kijk me aan!’ roept ze.
Ik doe het direct. Daar ligt ze voor me, steunend op haar ellebogen. De hitsige blik in haar ogen, haar rode wangen en haar half geopende mond vertellen me wat ik eigenlijk al dacht te voelen.

 

Want beetje bij beetje worden mijn vingers steeds meer samengeknepen binnenin haar. Zonder mijn blik van haar af te wenden, duw ik mijn tong nog een paar keer flink tegen haar klitje, totdat ik haar onderlijf voel schokken. Ik heb het amper in de gaten. Ik heb slechts oog voor Maaikes gezicht, waarop een ultieme ontlading te zien is.

Dit beeld wil ik nooit meer vergeten

 

‘Ik wil wel wat zeggen, maar ik heb hier geloof ik geen woorden voor,’ verzucht Rick, ‘dit is één van de geilste dingen die ik ooit heb gezien.’ Hij staat naakt met twee matrassen en een enorme erectie aan de andere kant van de kamer.
Maaike en ik komen glimlachend overeind.
‘Kom hier,’ zeg ik, ‘dan mag je nog meedoen ook!’
Lachend legt Rick de matrassen voor de bank op de grond en gaat erop liggen. Ik laat mezelf van de bank zakken en kruip naar hem toe.
‘Maken jullie eerst samen maar wat plezier,’ zegt Maaike, ‘dan kan ik heel even bijkomen.’

We zoenen kort, want we zijn beide te geil. ‘Eigenlijk wil ik het liefst nu op je pik komen zitten,’ vertel ik eerlijk.
‘Doen,’ antwoordt Rick. Hij duwt zijn erectie al omhoog.
Ik sla mijn been om hem heen en zodra ik zijn eikel tegen mijn natte lippen voel, laat ik hem helemaal in me verdwijnen. Keer op keer, maar niet te snel.
‘Wat heb jij een geile pik,’ hijg ik.

‘Dat is jullie schuld,’ gromt Rick. Plots tilt hij me van zich af, gaat rechtop zitten en voordat ik het goed en wel besef zit hij op zijn knieën achter mij.
Lekker, op z’n hondjes. Ik leun op mijn ellebogen en duw mijn billen hoog de lucht in.

 

Rick grijpt mijn heupen en stoot zich diep in me

 

‘Mag ik onder je liggen?’ Ergens naast me klinkt Maaikes stem.
‘Ja, natuurlijk!’ Ik richt mezelf iets op en zet mijn handen in het matras.
Maaike glijdt soepel onder mij door, totdat we elkaar bijna recht aankijken. Bij elke stoot van Rick dein ik boven haar heen en weer.
‘Hé, knappie,’ lacht ze wulps, ‘ik vind het wel opwindend om te zien dat je geneukt wordt.’
Ik laat mijn lichaam op de hare zakken. Borsten op borsten, buik tegen buik, en ook ons meest intieme plekje precies boven elkaar. ‘Misschien is het nog veel geiler wanneer je het ook voelt,’ fluister ik.

 

‘Ik heb een beter idee,’ zegt Rick, ‘gaan jullie eens precies zo liggen als nu, maar dan op de hoek van de bank. Met jullie benen naar het matras toe.’
We doen het, want we snappen wat zijn bedoeling is.


Dit wordt geil. Heel erg geil

 

Rick knielt op het matras, tussen onze benen. Maaike en ik zoenen elkaar, wachtend op wat er gaat komen. Beide merken we hoe hij zich naar ons toe beweegt, maar wanneer hij zijn heupen tegen onze billen ketst, is Maaike degene die naar adem hapt. Vlak onder me hoor en voel ik hoe ze kreunt en kronkelt van genot. Toch geniet ik niet minder; ten eerste weet ik wat zij ervaart en daarnaast is het enorm spannend om mee te maken hoe Maaike door Rick bemind wordt.
‘Nu Hannah,’ hoor ik haar zeggen. Het bewegen houdt abrupt op en voordat ik het goed en wel besef, glijdt zijn keiharde penis volledig in me.
Ik slaak een zucht van verrukking. ‘Nu Maaike weer.’
Haar wangen kleuren rozerood als hij zich diep in haar drukt. ‘Nu Hannah,’ hijgt ze.

 

Rick stoot zijn erectie dan weer bij mij naar binnen, en dan bij Maaike. Keer op keer wisselt hij ons af, tot hij het echt niet langer houden kan.
‘Fuck, jullie zijn veel te lekker. Jezusmina zeg!’ roept hij uit.
Maaike en ik kijken elkaar grijnzend aan, komen overeind van de bank en duwen Rick achterover op het matras. Ik kniel links van hem, Maaike rechts. Ze neemt zijn strakgespannen pik in haar hand en likt hem.

‘Doe je mee?’ vraagt ze.
Ik knik. Maar al te graag.
We zoenen zijn penis en we kussen elkaar. We tongzoenen, eerst samen en daarna met zijn eikel. Maaike laat hem in haar mond verdwijnen, terwijl ik zachtjes in zijn ballen bijt. We likken hem samen, van onder tot boven, weer naar beneden en omhoog, tot over het randje. 

Totdat hij als een brullende vulkaan tot uitbarsting komt, tussen onze lippen, en hij zijn warme zaad over ons alle drie heen spuwt.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.