Twee mannen. Helemaal voor mij alleen.. - deel 3 en slot

Mijn man en ik hebben een leuke, knappe man meegenomen naar huis. Ik heb ontdekt dat hij heerlijk kan zoenen. Vind ik persoonlijk een vereiste van een goede date. En ik denk dat hij nog wel meer kan dan alleen zoenen.

 

 ‘Jullie hadden iets te drinken besteld?’ Mijn man is terug in de woonkamer. In zijn handen draagt hij drie glazen sinas. Verder draagt hij niets meer. ‘De dresscode is in gegaan,’ grijnst hij. Lachend sta ik op van de bank en pak een glas van hem aan. Ik neem een slok en zet het glas dan op de tafel. Mijn man zet de andere twee glazen daar ook neer. Dan duwt hij me op de bank en knoopt mijn broek los. Hij trekt de broek samen met mijn string over mijn billen en stroopt hem helemaal af langs mijn benen en voeten. Dan verdwijnt zijn hoofd tussen mijn benen en voel ik zijn tong op mijn clitoris. Oef! Genietend sluit ik mijn ogen. Ritmisch danst de tong van mijn man op en neer. Lekker hard. Ik dein met hem mee in het ritme. Net als het echt de goede kant op gaat stopt hij abrupt. Noooo!

Ik open mijn ogen en wil een teleurgestelde blik opzetten. Voor mij zitten mijn man en Martijn. Helemaal naakt. En met allebei een penis op oorlogssterkte. Wauw. Ik sta niet heel snel met mijn mond vol tanden, maar dit is zo’n moment. De aanblik van deze twee prachtige mannen in mijn woonkamer, die op hun beurt mij bekijken alsof ik het mooiste ben wat ze ooit gezien hebben, snoert me de mond. Mijn – gespeelde – teleurstelling ben ik al lang vergeten.

Ik laat mijn billen over de rand van de bank glijden zodat ik tussen de mannen op de vloer kan zitten. Mijn linkerhand sluit zich soepel om de penis van mijn man. Tergend langzaam beweeg ik mijn hand van zijn eikel tot aan zijn ballen en weer terug. Mijn rechterhand doet hetzelfde bij Martijn. En dan, op het moment dat ik in beide handen een penis houdt, maakt een soort van machtig gevoel zich van mij meester. Even voel ik mij koningin. Heel even maar. Dan keert het volk zich tegen mij en plegen ze een coupe.

Voordat ik het goed en wel besef heeft mijn man me naar zich toegetrokken en zit ik op handen en knieën voor hem. Zijn penis drukt al tegen mijn schaamlippen. Mijn vagina heeft zich direct na de coupe al overgegeven. Haar deuren staan wagenwijd open, klaar om het rebelse volk te ontvangen.
Moeiteloos stoot mijn man zijn penis diep in me. En nog eens. Dan capituleer ik en besluit er maar van te gaan genieten (deed ik natuurlijk al, haha).

Martijn zit voor mij. Ik laat mijn mond over zijn erectie zakken en pijp hem in hetzelfde ritme als dat mijn man mij neukt. Ondanks dat mijn rol ineens wat onderdaniger is geworden, bekruipt het machtige gevoel mij weer. Twee mannen, helemaal voor mij alleen.

Ik wil ook met Martijn neuken. Hij ook met mij. Heel even maken we ons los van elkaar. Ik draai mezelf 180 graden en steek wulps mijn kont naar Martijn op. De penis die ik verwacht blijft echter uit. Ik kijk over mijn schouder en zie zijn vlakke hand door de lucht suizen. Pats! Een korte, scherpe pijn vlamt over mijn billen. Hoe haalt hij dit nou in zijn hoofd!? Ik draai me furieus om en wil hem een klap in zijn gezicht geven. Woest kijk ik in zijn ogen. Martijn verblikt of verbloosd niet. Hij weet al wat er komt.

Mijn billen tintelen. Het maakt me opeens bloedgeil. Vakkundig rolt Martijn een condoom af over zijn penis en duwt me zacht met mijn rug op de grond. Met zijn handen in mijn knieholten rolt hij me een stukje op, zodat mijn knieën op mijn borsten worden gedrukt. Zijn eikel verdwijnt tussen mijn benen naar binnen. Al snel volgt de rest. Even lijkt er geen einde aan zijn erectie te komen. Martijn is voorzichtig met me en beweegt langzaam.
‘Wat een diepgang,’ kreun ik. Martijn grijnst. ‘Vind je het wel lekker?’ informeert hij. Ik knik en vraag hem dan het tempo op te voeren. Dat doet hij maar al te graag. Bij elke stoot vult hij me volledig. Het voelt bijna verslavend lekker.

Genietend leg ik mijn hoofd in mijn nek. Mijn man zit daar verlekkerd naar ons te kijken en speelt met zichzelf. Ik wil hem daarbij wel helpen en open uitdagend mijn mond. Een waterige druppel voorvocht ontsnapt en rolt over de strakgespannen huid van zijn penis mijn mond in. Ik proef de licht zoutige smaak op mijn tong en weet dat mijn man op knappen staat. Mijn andere man ook. Martijn haalt zijn handen uit mijn knieholten en maakt zich van me los. Snel trekt hij het condoom van zijn penis.

Mijn beide mannen zitten nu aan weerszijden geknield naast me en slaan de hand aan zichzelf. Het is een heerlijk gezicht. Ik laat een hand tussen mijn benen glijden. Mijn middelvinger doet het werk. Daar is ie goed in. Met precies de goede snelheid en de juiste druk duurt het nog geen halve minuut. Het lekkere gevoel in mijn onderbuik wordt heel snel heel intens en hevig. Heel even doet het bijna pijn. Dan is het gevoel over het hevigste punt heen en volgt de ontlading. Ik voel de spieren in mijn vagina samentrekken als het orgasme over me heen raast. Langzaam ebt het weg totdat de spieren volledig ontspannen zijn.

Ik open mijn ogen en zie de mannen naar me kijken. Ze hebben netjes gewacht en mij hoffelijk voorrang gegeven. En zo hoort het ook. Laat ze maar denken dat ze een succesvolle coupe gepleegd hebben. Niets is minder waar. Ik lach even om mijn eigen gedachte en voel de warme druppels neerkomen op mijn buik. Koningin ben je niet voor even. Dat blijf je voor altijd.

 

Erotisch verhaal - Trio

«