Erotische verhalen over seks op de werkvloer

Erotisch verhaal - De kersttafel klaarmaken

‘Wat hebben jullie ontzettend hard gewerkt. Weten jullie wel dat ik supertrots op jullie ben?’ Mijn kleuters zitten glunderend op hun stoeltje in de kring, rondom onze zorgvuldig gemaakte kerstknutselwerken van deze week. Stuk voor stuk zijn ze nog meer tevreden dan dat ik ben. Opeens steekt Priscilla haar hand op. Ik knik haar toe.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 3/3)

Thijs, eigenaar van een goedlopende meubelzaak, is in Londen voor een beurs. Zijn hoofd inkoop Monica is mee. Al vanaf het allereerste moment dat ze elkaar zagen, ervaarden ze beide een bijzondere klik. Inmiddels zijn hun gevoelens voor elkaar behoorlijk uit de hand gelopen. Het boeken van een gezamenlijke hotelkamer aan de andere kant van het Kanaal... tsja... dat is natuurlijk de kat op het spek binden. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 2/3)

Zo cliché en daarom zo herkenbaar voor velen. Weet je dat verreweg de meeste relaties op de werkvloer ontstaan? In dit verhaal volgen we ondernemer Thijs en zijn hoofd inkoop Monica. Direct bij het eerste gesprek hebben ze een onwijs goede klik samen. De gesprekken worden langzamerhand persoonlijker en intiemer. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 1/3)

Vanaf het moment dat ze zijn riante kantoor binnenstapte en op de stoel recht tegenover hem plaatsnam, was Monica zich bewust van de bijzondere klik. Sterker nog. ze wist bijna zeker dat hij hetzelfde voelde. Want hoewel hij het sollicitatiegesprek uiterst professioneel en zakelijk wist te leiden, moest hij af en toe lachen om haar eerlijke antwoorden. Bijvoorbeeld toen ze vertelde dat ze als stagiaire ooit eens een verkeerde kleurcode had doorgegeven bij het bestellen van een bank. Er werd toen geen okergele bank geleverd, maar een knalroze. Elke keer als hij naar haar lachte, ontstonden er kuiltjes in zijn wangen en begonnen zijn ogen ondeugend te glinsteren. Achter het masker van deze zakenman zat ergens een boefje verstopt.

Lees meer »