Erotisch verhaal - Kinky feestje

Erotisch verhaal Kinky feestje lesbisch sybian dildo klaarkomen swingen fetisj voyeur

Het is zaterdagavond, iets voor twaalven. We liggen net in bed als mijn telefoon plotseling oplicht. Een pop-up van een nog niet te lezen bericht verschijnt op mijn scherm. De afzender is wel te zien: Marnix.


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Kinky Feestje' als erotisch audioverhaal!


Mijn man en ik hebben hem jaren geleden leren kennen in een club. Op het eerste gezicht leek Marnix een behoorlijk doorsnee man te zijn, totdat ik hem naar zijn hobby's vroeg.

'Zeilen en kinky feesten bezoeken,' zei hij met een uitgestreken gezicht.

‘Kinky feesten bezoeken?’ echode ik.

Hij zeilde maar een eind weg. Ineens wilde ik alles weten over zijn kinky avonturen.

Marnix lachte. ‘Dat zijn geile feestjes hoor. Iedereen is gekleed in pakjes van leer, latex of lak. Zonder kom je echt niet binnen, de dresscode is heilig. Binnenkort is er weer zo'n party, hier vlak in de buurt zelfs. En ik zit in de organisatie. Zal ik jullie een uitnodiging toesturen?’ 

 

Ik open het bericht. ‘Nou zeg!’

‘Vertel, wie stuurt wat?’ vraagt mijn man.

Grijnzend geef ik hem mijn telefoon. ‘Kijk zelf maar.’

‘Wow! We hebben VIP tickets van Marnix gekregen! Wat gaaf!'

 

Alleen al het kijken naar de andere kinky bezoekers is een feestje op zich

 

Drie weken later staan we voor een oude fabriekshal in Groningen. Een thuisfeestje voor ons. Met onze tickets hebben we toegang tot de zogenaamde VIP entree. Geen rij, onmiddellijk binnen.
Een aantrekkelijke dame bindt goudkleurig bandjes om onze polsen.

‘Jullie kunnen je omkleden in de kleedcabines. Daarna mogen jullie je tas inleveren bij de garderobe. Veel plezier.’

 

Mijn man draagt een leren broek en stoere, zwarte boots. Zijn bovenlijf is ontbloot. Een genot voor het oog, wat mij betreft. Zelf heb ik gekozen voor een lak string met daar overheen een latex jurkje. Eronder draag ik hoge laarzen met metalen kettinkjes.  

 

‘Biertje?’ vraagt mijn man.
Ik knik. Nippend van ons drankje lopen we eerst een rondje. Alleen al het kijken naar de andere kinky bezoekers is een feestje op zich. Van jong tot oud(er), van klein tot groot, alles loopt er rond. Het zijn stuk voor stuk verzorgde mensen gehuld in de meest prachtige kledingstukken van leer, latex en metaal.

‘Wat zien jullie er fantastisch uit samen!’ complimenteert een stel ons in het voorbijgaan.

‘Dank jullie wel. Wederzijds!’  

Ze zijn al langs ons, toch werpt de dame van het stel me nog snel een handkus toe.

 

'Zullen wij er samen op?' klinkt het plotseling naast ons

 

In twee grote zalen draaien discjockeys. De muziek klinkt hard en opzwepend. Tussen de twee zalen bevindt zich een lange, brede gang. Zowel aan de linker- als aan de rechterkant bevindt zich een kleine, open ruimte. Voor beide vertrekken staan doorbitches, geheel volgens de dresscode gekleed.
In de kamer aan de rechterkant staat in het midden een sybian op de vloer. De bovenkant van de sybian is voorzien van een enorme dildo.

‘Zullen wij er samen op?’ klinkt het plotseling naast ons. 

 

Twee jonge vrouwen, gehuld in lingerie, lopen hand in hand de speelruimte in. Vlak voor de sybian houden ze halt en kijken nog een laatste keer achterom. Naar ons, naar het publiek. Een gemêleerd gezelschap met op dit moment slechts één gemeenschappelijke deler: het verlangen om meer van deze prachtige vrouwen te mogen zien. Met ingehouden adem zien we hoe de dames elkaar beginnen te zoenen. Zacht, lieflijk bijna. Ik voel aangename kriebels in mijn onderbuik.

 

Dan neemt de ene dame het voortouw. Ze heft haar handen op en laat haar vingertoppen over haar vriendin glijden. Over haar wangen en langs haar hals. Over de welving van haar borsten. Ze kussen elkaar weer. Met tong.
De dame van de vingertoppen zakt op haar knieën. Ze laat haar handen onder de gladde stof van het broekje van haar vriendin glijden en geeft kusjes op haar onderbuik. Heel langzaam trekt ze de stof over haar heupen naar beneden. Als het broekje helemaal op de vloer ligt begint de dame zowel de clitoris als de schaamlippen van haar vriendin te zoenen en te likken. 

 

Wat een show! Het is prachtig om te zien. De kriebels in mijn onderbuik smelten en worden hete, vochtige druppels tussen mijn benen.
Plotseling stopt de dame. Ze pakt een glimmende verpakking uit een bak naast de sybian en scheurt het open. Een condoom komt tevoorschijn. Met een handige beweging rolt ze het latex af over de dildo.
Haar vriendin snapt precies wat de bedoeling is. Ze stapt opzij en laat zich voorzichtig op haar hurken zakken. De eerste dame houdt de enorme neperectie rechtop. Pas als haar vriendin over de eikel zakt, laat ze los en gaat staan.
Ademloos kijken we met z’n allen toe hoe er een roze, sensuele blos op de wangen van de vriendin ontstaat, terwijl ze zich kreunend en heupwiegend verder over de dildo laat zakken.

 

Ze schuift de stof van haar eigen stringetje opzij en biedt haar gevoeligste plekje aan

 

Achter me voel ik de erectie van mijn man tegen mijn billen prikken. Met mijn vingers trek ik het latex van mijn jurkje iets omhoog. Wat mij betreft is hij welkom. Om ons heen hoor ik meer mensen interactief meedoen met de heerlijke show van de twee vrouwen. Geen enkel probleem op dit soort feesten. 

 

De vriendin plaatst haar handen achter zich op het zadel en leunt uitdagend achterover. De dame gaat voor haar staan, schuift de stof van haar eigen stringetje opzij en biedt haar gevoeligste plekje aan. De vriendin begint met het geven van kleine kusjes op haar clitoris. Af en toe zuigt ze er even op. Dan zien we hoe ze er met het puntje van haar tong over heen en weer beweegt. Steeds sneller. Haar handen komen los van de sybian en sluiten zich om de heupen van de dame. Ze duwt haar tong hard tegen haar clitoris. De dame legt haar hoofd in haar nek en gromt van genot. 

 

Achter me heeft mijn man de knopen van zijn leren broek losgemaakt. Hij trekt me naar zich toe en duwt zijn erectie tussen mijn benen, langs mijn string. Ik ben drijfnat. We kijken hoe de dame, staand voor haar vriendin, onwijs lekker wordt gelikt en gevingerd. Steeds sneller, steeds intenser. Ik kantel mijn heupen. Mijn man stoot en vult me volledig. Ik zucht en wil meer. 

 

De dame stapt weg en pakt de afstandsbediening naast de sybian. Ze drukt op een knop. De sybian, en daarmee ook de enorme dildo, begint te vibreren.
Haar vriendin, zittend op de sybian met de dildo diep in haar, begint met haar heupen stotende bewegingen te maken. Al snel voert ze het tempo op. De roze blosjes op haar wangen zijn niet langer onschuldig.

‘Wat lekker, wat heerlijk, wat heftig,’ kreunt ze. ‘Fuck. Fuck! Fúck!’

 

Op een schaal van 1 tot 10, hoe heerlijk is dit feestje?

 

Ik zie hoe ze naar adem hapt. Hoe ze niet meer weet hoe ze het heeft. Omdat het zo verdomd lekker en intens is. De erectie van mijn man voelt harder en dieper dan ooit. Wat ongelooflijk geil is dit. Ik geniet van mijn man, van mezelf, maar boven alles geniet ik van haar. Van haar mooie gezicht, plotseling volledig ontspannen. Van haar prachtige lijf, dat schokkend klaarkomt.

 

Ineens staat Marnix pal voor ons.

‘Op een schaal van 1 tot 10, hoe heerlijk is dit feestje?’

‘Een negenenhalf,’ hijg ik.

‘Oei,’ zucht Marnix, ‘dat kan beter. Mag ik?’

Hij kijkt langs me heen, naar mijn man.

‘Absoluut. Zorg dat ze er een tien van maakt,’ antwoordt deze. 

 

Marnix’ vingers glijden tussen mijn benen en onder mijn string. Recht op mijn clitoris. Hij vingert me hard en snel. Nu ben ik plots degene die naar adem hapt, die niet meer weet hoe ze het heeft. Het voelt heftig, té heftig, ik wil dat hij stopt, want dit werkt niet, het is teveel, het is te lekker en oh! Oh!
Mijn vagina knijpt, mijn clitoris brandt en mijn hartslag dendert door mijn oren.

 

'En?' vraagt Marnix.

Mijn man vult aan. 'Wordt het de ultieme score?'

Ik draai me om, laat mijn doorweekte string zien en leg mijn handen op hun erecties. 

'Een tien met een griffel,' antwoordt ik, 'dat staat als een paal boven water.' 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.