Erotisch verhaal - Daten met meerdere stellen (2/4)

Erotisch verhaal Swingen groepsseks daten hetero lesbisch

Eén drankje en een half uur later gaat de muziek ineens op zacht. Paul en Simone staan centraal in de bar. Paul tikt met zijn ring even tegen zijn glas aan en glimlacht. Alle stellen zijn stil en kijken zijn kant op.

 

'Lieve swingers, wat leuk dat jullie hier zijn!'

 

Hij zegt het met een jongensachtige grijns. ‘Wat ons betreft mogen jullie allemaal blijven vanavond. Maar we willen dit moment wel even nemen om degene die zich op dit moment niet prettig voelen, of het idee hebben dat deze avond niet de avond gaat worden die zij voor ogen hadden, de gelegenheid te geven om dit kenbaar te maken. Niemand zal het je kwalijk nemen als je nu vertrekt, smaken verschillen en dat geeft helemaal niks.’
Iedereen blijft stil. Paul en Simone kijken elkaar even glimlachend aan. 

Ze hebben de gasten voor vanavond zorgvuldig geselecteerd en nu blijkt dat ze dit heel goed gedaan hebben. Simone heft haar glas. ‘Op een geile avond!’ roept ze. Paul, wij en alle andere gasten doen hetzelfde. ‘Op een geile avond!’ echoën we.

De groep verspreidt zich een beetje. Drie stelletjes blijven rondom de bar hangen. Ze kletsen en borrelen samen. Wij staan aan een statafel met een ander stel. Simone en Paul maken eerst met iedereen afzonderlijk een praatje. Dan breekt Simone keihard het ijs door zelf in de sling te gaan liggen. Paul komt tussen haar benen staan, buigt zich over haar heen en kust haar. Simone draagt een kort, lederen jurkje met een grote rits aan de voorkant. Gretig ritst Paul de jurk open. Over de welving van haar borsten. Over haar platte buik. Over haar venusheuvel. Bij haar dijen laat de rits los. De jurk valt aan weerszijden van Simones prachtige lichaam. Dan gaat Paul verder met zijn eigen rits. Zijn broek staat inmiddels strakgespannen. Met zijn duim en wijsvinger haakt hij de knoop los en trekt de rits naar beneden. Zijn stijve lid komt tevoorschijn. Even legt hij zijn hand eromheen en beweegt deze op en neer.

 

Dan geeft hij met zijn erectie een geile tik tegen het klitje van Simone

 

Ademloos kijken we naar dit spektakel. Het ziet er fantastisch uit. Paul kijkt ons allen uitnodigend aan. ‘Kom dichterbij,’ fluistert hij, ‘raak haar maar aan.’ Het stel naast ons stapt dapper op de sling af. De man van het stel gaat aan het ‘hoofdeinde’ van de sling staan en streelt voorzichtig Simones borsten.

Ze kreunt van genot en strekt haar armen naar zijn broek uit. Paul ziet het.
‘Doe je broek uit,’ commandeert hij. De man doet het. Zijn penis is al flink gezwollen. Simone legt haar hoofd achterover.
‘Stop je pik in haar mond,’ beveelt Paul. De man twijfelt even. Simone steekt haar duim op, ten teken dat het helemaal goed is. Dan opent ze haar mond voor hem. Hij drukt zijn erectie iets omlaag en laat zijn eikel zachtjes tussen haar lippen glijden.

 

Paul ziet het genietend gebeuren. Omdat hij weet wat er gaat komen. En Simone weet het ook. Hij zet zijn eikel tegen de kletsnatte vagina van Simone. Haar schaamlippen absorberen hem al bijna. Mmm. Dan kantelt hij zijn bekken en stoot zijn volledige erectie diep in haar. De sling geeft mee en de stijve pik van de man voor Simone verdwijnt diep in haar keel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.