Erotisch verhaal - Nina

‘Wil jij iets zien vanavond?’ Tom vist de afstandsbediening tussen de kussens van onze ruime hoekbank. Met één druk op de knop activeert hij het televisiescherm aan de wand. Fel licht stroomt onze woonkamer in en uit de speakers rondom ons klinkt een stem. Haar stem.

 

De camera brengt haar vol in beeld en mijn hart slaat minstens een slag over

 

Het bloed stijgt naar mijn wangen. Talloze herinneringen suizen in vogelvlucht voorbij. Mijn lippen op de hare, onze tongen in een speels gevecht. Haar handen op mijn borsten, zachtjes knedend. Mijn vingers diep in haar kutje, glijdend in het hete vocht.

Ergens ver weg hoor ik Toms stem, alleen ik heb geen flauw idee wat hij zegt.

Ik knipper met mijn ogen en focus op het scherm. Aan een ronde tafel zitten vier mensen te praten met een presentator. Er wordt een vraag gesteld en zij geeft antwoord.

Op het moment dat de camera haar vol in beeld brengt. slaat mijn hart minstens een slag over.

Nina. Mijn Nina. Hoe is het mogelijk.

‘Ik wil dit zien, Tom. Volgens mij ken ik haar van vroeger.’

‘Oh ja? Dat is grappig.’

Tom nestelt zich in de kussens en trekt me dicht tegen zich aan. 

 

Nou, grappig was het allerminst. Dat kon hij natuurlijk niet weten: het was hem nooit verteld.

Spannend, stout, geil en sexy zijn lukraak een paar woorden die de lading veel beter gedekt hadden. Te makkelijk uiteraard, aangezien ik erbij geweest was.

 

In mijn hoofd ga ik tien jaar terug de tijd in, naar onze eerste ontmoeting bij mijn ouders in de keuken. Ik woon net op mezelf en één keer in de week ga ik bij mijn ouders eten. Precies op het moment dat de pannen dampend op tafel staan zwaait de achterdeur open.

Mijn broer stapt binnen, met een vrouw aan zijn arm. Zijn ogen stralen.
‘Pap, mam, Iris, dit is mijn vriendin Nina. Wat is ze knap, hè.’
Ik geef mijn broer niet gauw gelijk, maar deze keer heeft hij een punt.  

 

Haar lach fladdert als een vlinder door mijn buik

 

Twee weken later belt Nina me plotseling op.

Het is vrijdagavond en mijn broer is vanuit zijn werk op stap gegaan met wat vrienden. Ze heeft geen zin om de hele avond alleen in zijn huis te zitten, vertelt ze. Of ik het leuk zou vinden als ze even langskomt. En oh ja, ze neemt een wijntje mee, want het is nog zo’n lekkere warme zomeravond.

Ik vind het prima. Een mooi moment om haar wat beter te leren kennen. 

 

‘Wat woon je leuk!’ Nina zit op mijn bank en kijkt vol bewondering om zich heen.

Ze draagt een sportieve shorts en een luchtig hemdje. Haar blonde krullen zitten nonchalant op haar hoofd vastgebonden. Rommelig bijna. Ieder ander zou ermee voor schut lopen, maar haar staat het geweldig. Eerlijk is eerlijk, mijn broer mag in zijn handjes knijpen met zo'n mooie vrouw als Nina.

Snel vis ik een kurkentrekker uit mijn besteklade en ga op gepaste afstand naast haar zitten.

'Maak jij 'm open?' vraagt Nina, 'dan houd ik 'm vast.'

Zonder op mijn antwoord te wachten klemt ze de onderkant van de wijnfles tussen haar blote dijen. 

Ik plaats de opener over de hals van de fles en begin op goed gevoel aan het metalen handvatje te draaien. Hoe vaak ik rond geweest ben? Geen flauw idee. Mijn volledige aandacht ging uit naar haar gebruinde, welgevormde bovenbenen. Dat bleek wel op het moment dat de kurk gebroken en maar half uit de flessenhals kwam.

Wat stom, denk ik. Waarom laat ik mij zo afleiden?

 

Nina schatert een lach die als een vlinder door mijn buik fladdert.

‘Kom maar,’ zegt ze en ze schuift dicht tegen me aan. Met een paar forse slagen draait ze de schroef helemaal in de kurk en nu gaat het goed. Ze schenkt de glazen vol en geeft mij er één. ‘Proost.’

 

Nooit eerder heb ik zo intens naar iemand verlangd


Onze handen raken elkaar als ik het glas van haar wil overnemen. De ene vlinder lijkt wel een zwerm te zijn geworden. Wat doet ze met me? Voelt zij dit ook? Ik zie hoe een rode blos zich langzaam over haar wangen verspreidt. Een beetje onzeker kijken we elkaar aan. Als vanzelf buig ik me naar haar toe en geef een kus op haar lippen. Ze zoent me voorzichtig terug. Zonder mijn blik van haar los te maken ga ik weer rechtop zitten en zet onze glazen op de tafel. Nina streelt mijn wang. ‘Ik weet niet waar dit ineens vandaan komt,’ fluistert ze, ‘sorry.’

 

Ze begint me te zoenen en haar tong vindt de mijne. Mijn hele lijf reageert op haar. Nooit eerder heb ik zo intens naar iemand verlangd. Ik wil haar, helemaal. Ik trek haar op mijn schoot en laat mijn handen onder haar hemdje glijden. Nina steekt haar armen in de lucht en in één beweging is het hemdje uit. Eronder is ze naakt.

 

Ik streel haar stevige borsten en kus haar tepels. Haar heupen maken neukende bewegingen op mijn schoot. Niet normaal dit. Ze pakt mijn hand en drukt mijn vingers langs de binnenkant van haar dijen in haar shorts. Ik duw de stof opzij. Ze is kletsnat.
‘Neuk me met je vingers,’ hijgt ze.
Langzaam laat ik twee vingers diep in haar glijden.
‘Nog één.’ Smachtend kijkt ze me aan.
Ik druk een derde vinger bij haar naar binnen en zet mijn duim op haar clitoris. Ritmisch penetreer ik haar, steeds sneller, terwijl ik mijn blik niet van haar gezicht kan afwenden. Ik zie hoe ze geniet en hoe ze op een orgasme afstevent.
Nina kreunt en laat haar heupen in mijn ritme meebewegen.
‘Oh Iris, wat is dit? Oh, Iris. Oh, ja!’
Ze zit schokkend op mijn schoot. Ik voel haar orgasme diep in haar en geniet bijna net zo hard mee.

 

Ik kom weer. Of nog steeds. En nog eens

 

Nina laat zich van mijn schoot afzakken en we beginnen weer te zoenen. We kunnen het eenvoudigweg niet laten, het is te lekker. Dan laat ze zich op de vloer zakken en trekt de korte broek over mijn billen uit. Ze kust mijn knieën en gaat vanaf daar omhoog naar de binnenkant van mijn dijen. Mijn clitoris doet bijna pijn, zo verlang ik naar haar tong. En Nina weet het.

 

Heel langzaam spreidt ze mijn schaamlippen. Ik sta op springen en wil me wel tegen haar aanduwen, maar beheers me. Eindelijk kust Nina mijn klitje. Een orgastische scheut doorklieft mijn hele lijf. Dan drukt ze haar tong erop. Ik explodeer. Het is alsof ze een steen in het water gooit. Het effect verspreidt zich golvend door mijn lijf. Net als ik denk dat het minder wordt, drukt ze haar tong voor de tweede keer op mijn clitoris en ik kom weer. Of nog steeds. En nog eens. Net zolang totdat het echt niet meer wil.

 

Uitgeput zak ik in de bank. Nina kruipt tegen me aan. We weten allebei dat dit niet kan. Toch komt ze de vrijdag erop weer. En de vrijdag daarop ook. Ik zou haar moeten wegsturen, maar ik doe het nooit. De seksuele aantrekkingskracht blijft ongekend. 

 

Mijn broer vertelt elke week bij mijn ouders aan tafel hoe fijn hij het vindt dat zijn vriendin zo goed met zijn zus kan.
‘Elke vrijdag drinken ze een wijntje, gezellig toch!’ zegt hij dan.
Mijn ouders vinden het prachtig. Nina en ik lachen schaapachtig, verlangend naar de volgende vrijdag.

 

Ik jank keihard mee. Een beetje voor hem, maar vooral voor mezelf

 

Na een half jaar komt mijn broer ineens alleen bij mijn ouders. Snikkend van verdriet vertelt hij dat Nina hun relatie beëindigd heeft en bovendien met de noorderzon vertrokken is. Ik jank keihard mee. Een beetje voor hem, maar vooral voor mezelf. Hoewel ik natuurlijk weet dat het zo beter is. 

 

‘Leuke dame, die Nina. Dat moet wel een bijzonder spannend boek zijn!’
Toms stem brengt me terug naar het heden. Ik heb helemaal niets meegekregen van het interview op de televisie. Dat is ook niet nodig. Ik weet namelijk precies waar dat boek van haar over gaat.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.