Erotisch verhaal - Even afkoelen

Erotisch verhaal Lesbisch Masturbatie Buitenseks Fantasie

Op handen en knieën kruipt Simone met een emmer onder de seringenstruik door. Ze verwijderd de weinige onkruiden en blijft dan even zitten. Heel even maar. Omdat de brandende zonnestralen haar hier niet raken. Met de rug van haar hand wist ze het zweet van haar voorhoofd. Haar hemdje plakt tegen haar bovenlijf. En dan te bedenken, dat het nog niet eens middag is. Waarom ook alweer had ze Iris vorige week beloofd om vandaag in haar tuin te komen helpen?! 


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Even afkoelen' als erotisch audioverhaal!


‘Simoon?’
Als je het over de duvel hebt. ‘Ja?’
‘Wil je wat drinken? Even afkoelen?’
‘Graag!’ Vanachter de sering komt Simone overeind.
Een paar meter verderop schiet Iris in de lach. ‘Jemig, wat zie je eruit!’
Simone kijkt haar vriendin aan en grinnikt. Al zou ze er maar half zo smerig uitzien als Iris, dan nog begrijpt ze waarom haar vriendin zo’n schik heeft. ‘Heb je een spiegel?’

 

Zodra het water haar lijf raakt, trekt ze haar shirt over haar hoofd

 

Twee minuten later staan de dames schaterend in de badkamer.
‘Je hebt zelfs aarde in je oor!’ brult Simone.
‘Jij op je buik!’ gilt Iris.
‘Nee!’ Hikkend tilt Simone haar hemd omhoog en ziet de zwartgekleurde grond op haar buik en in haar navel. Gierend van de lach klapt ze dubbel. 

 

Plotseling voelt ze koel water over haar warme lijf neerdalen. Iris heeft de douchekop van de houder aan de muur getrokken en richt de straal op haar vriendin.
‘Aah, dit is fijn! Lekker koel!’ Simone richt zich op en heft haar handen boven haar hoofd. 

 

‘Nu jij bij mij.’ Iris drukt de douchekop in de handen van haar vriendin. Zodra het water haar lijf raakt, trekt ze haar shirt over haar hoofd uit en duwt haar shorts over haar billen naar beneden. Grijnzend kijkt ze Simone aan. ‘De rest kan ook wel, toch?’
Zonder op een antwoord te wachten klikt ze de sluiting van haar beha open en stapt uit haar string. Het frisse water valt nu regelrecht op haar naakte lichaam. ‘Heerlijk! Vind je ook niet?’ 

 

En of Simone dit heerlijk vindt. Iris is prachtig. Haar tepels, gespannen door het koude water, passen perfect op haar ronde, stevige borsten. Haar zachte buik vraagt erom gestreeld te worden.
‘Kom dan. Als je durft.’ Er fonkelen ondeugende lichtjes in Iris’ ogen.

 

Haar tong, zo zoet en zo intens

 

Simone waagt het erop. Ze plaatst de douchekop terug op de houder en laat het frisse water over hen beide heen regenen. Langzaam stapt ze dichterbij. ‘Wat ben je mooi,’ fluistert ze.
Dan kust ze Iris. De lippen van haar vriendin zijn warm en teder en zoenen hartstochtelijk terug. En haar tong, zo zoet en zo intens dat ze het voelt tot diep in haar onderbuik. 

 

‘Laat me eens zien hoe knap jij bent.’ Iris stapt achteruit. Als ze de vragende blik in Simones ogen ziet, verduidelijkt ze zich. ‘Kleed je uit.’ 

 

Zonder oogcontact te verliezen tilt Simone haar natte hemd boven haar hoofd. Ze vouwt een arm achter haar lijf en haakt haar beha los. Het koele water spettert nu recht op haar borsten. Iris leunt tegen de wand van de douche. Haar rechterhand maakt masserende bewegingen tussen haar benen. ‘Ga door.’
Loom maakt Simone haar korte broek open. Knoop voor knoop, totdat de gladde stof over haar heupen zakt. Haar stringetje glijdt er achteraan. 

 

Iris maakt zich los van de wand en zet Simone er tegenaan. Ze bekijkt haar bewonderend, van top tot teen.
‘Wauw, wat ben jij prachtig. Mag ik je verwennen?’
Simone sluit haar ogen en knikt. ‘Heel graag zelfs.’

 

Het frisse water spuit tegen haar klitje

 

Twee handen strelen haar borsten. Eerst zacht en liefdevol. Dan iets harder.
‘Mmm.’
‘Vind je dat lekker? Een beetje ruiger?’
Iris masseert nu krachtiger. Knijpt in haar tepels. De korte, venijnige pijn kust ze onmiddellijk weg. Het is aangenaam en geil tegelijk.
Plots is de verkoelende douche boven hen verdwenen. Iris heeft de douchekop van de houder gepakt en duwt deze tussen Simones gespreide benen. Het frisse water spuit tegen haar klitje.

 

‘Oh, Iris!’ Simone kronkelt tegen de muur.
‘Het wordt nog lekkerder,’ fluistert Iris, ‘laat je maar gaan.’
‘Nóg lekkerder? Hoe oeeeeeejemig! Jemig!’
Twee vingers neuken haar. Diep en hard. Of zijn het er drie? Het tempo gaat omhoog en het water uit de douchekop lijkt steeds harder tegen haar klitje te slaan. Of wordt haar klitje steeds gevoeliger?
‘Laat je maar gaan.’
Simone kan niet anders. Ze hapt naar adem.
‘Ik kom, jemig, ik kom!!’

 

‘Simoon? Kom dan! Wil je ook wat drinken? Waar ben je?’
Het is de stem van Iris die in de verte klinkt. Langzaam komt Simone weer bij haar positieven. Ze opent haar ogen. De douche is verdwenen. De badkamer ook. Ze ligt onder de seringenstruik, met haar hand in haar kletsnatte broekje. Snel springt ze overeind en zwaait naar haar vriendin.
‘Hier ben ik! Ik kom!’
Iris ziet haar en wuift terug.
‘Hè hè. Ik dacht dat je net al riep dat je kwam, maar ik zag je nergens. Het zal de warmte wel zijn. Tijd om even af te koelen!’


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.