Daten met meerdere stellen (3/4)

Gepubliceerd op 20 september 2020 om 15:24

De man aan het hoofdeinde van de sling hapt naar adem en grijpt met zijn handen naar de kettingen van de sling. Paul stoot zich nogmaals diep in Simone. De stijve pik van de man voor haar verdwijnt weer in haar mond. ‘Jezus,’ weet de man uit te brengen. Naast hem staat zijn vrouw genietend naar het schouwspel te kijken.

 

Ze streelt over zijn onderrug en kust zijn schouder.

 

Nog een paar keer duwt Paul zich naar binnen. Dan trekt hij zich voorzichtig terug. De man aan de andere kant maakt zich ook los van Simone. Hij buigt zich naar voren en kust haar op haar mond. ‘Heerlijk, bedankt,’ zegt hij zacht. Daarna richt hij zich op zijn eigen vrouw. Ze zoenen hartstochtelijk en de vrouw trekt hem mee naar het poolbiljart. Als haar billen de rand van de tafel raken zet ze haar handen op de rand en drukt zich handig omhoog. Met gespreide benen trekt ze haar man dicht tegen zich aan. Haar bedoelingen zijn duidelijk. De man duwt haar stringetje aan de kant en begint haar te neuken. 

Mijn man staat achter me en legt zijn hand op mijn buik. Even drukt hij me dicht tegen zich aan.

 

Hij is opgewonden. Ik ook.

 

Ik draai me naar hem om en zoen hem. Al snel voel ik een paar handen op mijn billen. Niet die van mijn man. ‘Mag ik meedoen?’ klinkt het zacht achter me. Het is Paul. Met zijn mooie lippen. Toen we vanavond binnenkwamen wisten we het allebei: wij gaan vanavond zoenen. En wie weet meer. Ik heb gezien hoe hij neukt. Ik wil wel meer. Mijn vingertoppen spelen even met de knoop van de jeans van mijn man. Hij pakt mijn handen en draait me om. ‘Kus hem maar.’

Paul heeft guitige ogen. We wisselen een blik en dan buigt hij zich naar me toe. Ik voel zijn handen in mijn zij en zijn lippen op de mijne. Mijn mond opent als vanzelf voor hem en onze tongen spelen een wild spel. Tussen mijn benen voel ik de vingers van mijn man. Twee ervan duwt hij diep bij me naar binnen. Het gaat gemakkelijk.

 

Langzaam laat hij zijn vingers op en neer gaan.

 

‘Zo, dat ziet er lekker uit.’ Simone heeft zich ondertussen bij ons gevoegd. Ze kijkt me ondeugend aan en knipoogt. ‘Als jij met mijn man zoent, mag ik wel met de jouwe zoenen, toch?’ Op mijn antwoord wacht ze niet eens. Ze legt haar hand in de nek van mijn man en kust hem. Ik voel hoe zijn vingers uit me glijden en zie hoe hij van Simone geniet. Paul ook. ‘Lekker hè,’ zegt hij. Ik aai even over zijn buik. ‘Echt wel.’

Paul en ik halen wat te drinken voor ons vieren. Bij de bar zijn nog twee stellen en daar is de sfeer inmiddels ook al een stuk losser. Hoewel er ‘maar’ zes stellen zijn, zie je toch dat bepaalde stellen direct een enorme klik hebben, en anderen wat minder. En dat is helemaal prima. Ik kijk om me heen, op zoek naar het derde stel die eerder ook bij de bar was. Paul ziet me kijken en grijnst. ‘Kom maar eens,’ zegt hij en legt zijn hand om mijn elleboog. Hij neemt me mee voorbij de bar. Daar hangen zwarte, velours gordijnen. Ik had het nog niet eens gezien. Paul trekt één van de gordijnen een stukje opzij. De ruimte is nog groter dan ik dacht. Er is hier een heuse speelruimte! Minstens drie tweepersoonsmatrassen liggen hier op de grond. De hoeslakens en de kussens zijn chique antraciet. Het ziet er keurig netjes en verzorgd uit.

 

Een man ligt op zijn rug. Zijn vrouw zit bovenop hem, met de rug naar hem toe.

 

Wij hebben volop zich op haar. Onder hen ligt een handdoek. Ze rijdt op zijn pik. Haar borsten deinen mee op en neer. Zijn ballen ook. De vrouw steunt met één hand op de grond. De andere hand ligt tussen haar benen. Met haar wijs- en middelvinger stimuleert ze haar clitoris. Haar ogen zijn gesloten maar haar gezicht spreekt boekdelen. Dit duurt niet lang meer. Steeds sneller wipt ze op en neer. De man klemt zijn handen om haar heupen en begint hard mee te stoten. We zien hoe zijn pik diep in en uit haar gaat. Haar gezicht vertrekt. Haar vingers razen nu over haar clitoris. De knokkels van de handen van haar man kleuren wit als hij zich ongekend hard in haar stoot. De vrouw zakt iets achterover, steunt met beide handen op de grond en even kreunt ze heel hard. Haar man houdt haar vast en stopt met stoten. Haar onderlijf begint te schokken. Secondenlang. Ik zie hoe er wat vocht uit haar kutje over zijn ballen loopt, op de handdoek. Ik laat mijn adem ontsnappen. Heb ik de hele tijd mijn adem ingehouden? Ik weet het niet meer. Maar het derde stel, die hebben we gevonden.

 


«   »