Erotisch verhaal - Een Halloween om niet snel te vergeten...

Erotisch verhaal Sexy Halloween Hetero Rollenspel

Terwijl ik op mijn comfortabele bank naar een serie op Netflix lig te kijken, licht mijn telefoon op. Het is een bericht van Berber, een goede vriendin.

Hi Sandra, omdat het vorig jaar zo’n succes was, geef ik aanstaande zaterdag weer een Halloweenparty. Je bent van harte welkom vanaf 20:00 uur. Uiteraard is het de bedoeling dat je verkleed komt. Laat je even weten of je er bent?

 

Ogenblikkelijk verliezen de bewegende beelden op het televisiescherm mijn aandacht. De herinnering aan het Halloweenfeest van afgelopen jaar staat in mijn geheugen gegrift. Ik denk er zelfs nog regelmatig even aan terug. Iedere keer – ook nu weer – bezorgt het me een gevoel van rauwe opwinding. Mmm. Snel sluit ik mijn ogen, want in mijn hoofd begint het filmpje al te spelen.

Extravagante dresscodes en sexy outfits

 

De woning van Berber doemt voor me op. Kasteel, zou je beter kunnen zeggen. Haar huis is namelijk gigantisch. Bovendien woont ze iets afgelegen: de perfecte plek om een goed feest te geven. En dat kan Berber! Altijd weet ze de juiste mix van mensen uit te nodigen en niets is haar te gek. Ze houdt van extravagante dresscodes, waarbij sexy outfits absoluut niet geschuwd worden.

 

Ik plaats mijn fiets in de daarvoor bedoelde stalling. Nog in mijn gewone kleding loop ik met mijn tas naar de voordeur. Zodra ik op de bel druk, klinkt er hysterisch heksengelach.

Hoewel ik het had kunnen verwachten, schrik ik toch.

Lachend trekt Berber de deur open. ‘Hij is goed hè!’ brult ze.

Berber draagt een kort jurkje, met daaronder gaaspanty’s en hooggehakte pumps. Op haar hoofd prijkt een breedgerande, puntvormige hoed.

‘Jij sexy heks!’ roep ik uit, ‘kom hier!’

We begroeten elkaar met een knuffel en drie zoenen.
‘Geweldig dat je er bent,’ zegt Berber, ‘ga je maar snel omkleden. De anderen zijn er ook al.’


In één van de badkamers in haar huis kleed ik mezelf tot mijn stringetje, bh en laarsjes uit. Dan haal ik mijn kostuum tevoorschijn. Omdat ik weet dat Tom vanavond ook komt, heb ik gekozen voor een uitdagend pakje. Eerst trek ik een zwarte, mouwloze body over mijn hoofd. De glanzende stof voelt als een tweede huid. Wanneer ik de knopen tussen mijn benen wil dichtdrukken, klinkt er plots een stout stemmetje in mijn hoofd: Het is veel spannender zonder lingerie...

 

Wat?! Ik schrik van mezelf, vooral omdat het me inderdaad een heel goed idee lijkt. Een kleine minuut later druk ik de body daadwerkelijk dicht en loop naar de spiegel. Iedere beweging maakt me bewust van de koele knoopjes tegen mijn warme kruis. Kijkend naar mijn evenbeeld zie ik tot mijn genoegen dat ook mijn tepels enthousiast op hun vrijheid reageren.

 

Nu sla ik de bijbehorende cape om mijn schouders. De mantel valt tot op mijn enkels en is voor het grootste gedeelte doorzichtig zwart. Het onderste gedeelte van de cape lijkt echter in brand te staan; helderrode- en oranje vlammen likken zich langs mijn benen omhoog.

 

Tenslotte zet ik de haarband met daarop twee hoorns op mijn hoofd. Een duiveltje is geboren. Een duiveltje met een verleidelijke missie. Ik kijk nog één keer brutaal in de spiegel. ‘Oh Tom,’ zeg ik zachtjes, ‘deze avond ben jij voor mij.’

Zo, jij bent een heerlijk hapje

 

Zodra ik mijn tas bij de garderobe heb gebracht, begeef ik me in de feestvreugde. Overal hangen enorme spinnenwebben, lijken er vleermuizen rond te vliegen en liggen er bizar grote pompoenen. Berber heeft het zoals gewoonlijk perfect voor elkaar.

 

De eerste uren van de avond maak ik plezier met mijn vrienden, maar tegen middernacht besluit ik op jacht te gaan. Hoewel ik Tom nog niet heb gezien, weet ik dat hij er moet zijn. Ik begeef me naar de enige ruimte waar ik nog niet ben geweest.

 

Midden in dat vertrek staat een kolossale ketel, waaruit een als vampier verklede vrouw bloedrode drankjes in transparante glazen serveert. Nieuwsgierig loop ik erop af.

Als ik aan de beurt ben, bekijkt ze me van top tot teen. 
‘Zo, jij bent een heerlijk hapje,’ zegt de dame goedkeurend, terwijl ze een glas volschept. ‘Ik ga jou in de gaten houden, wacht maar af.’ 
Ietwat van mijn stuk gebracht neem ik het brouwsel aan. ‘Proost.’

 

Ineens verschijnt er een man naast me. Hij draagt een lang, zwart gewaad met capuchon. Een bijzonder realistisch doodshoofdmasker verbergt driekwart van zijn gezicht. Alleen zijn ogen, zijn mond en zijn kin zijn onbedekt. Alsof ik Tom zo niet herken!

Nonchalant strijk ik mijn cape een stukje opzij, zodat in ieder geval mijn blote been niet te missen is. ‘Hai,’ zeg ik. 
Zonder iets te zeggen wijst hij naar mijn drankje. Ik kijk omlaag. Midden in de rode vloeistof staart een oog mij recht aan. ‘Shit!’ 
‘Het is snoep!’ roept de bloeddorstige serveerster lachend. 
Ik steek grijnzend mijn duim naar haar op. ‘Goede grap hoor!’

Dan kijk ik Tom aan. ‘Laat me raden. Jij bent de dood?’
Hij knikt, vist het oog uit mijn drankje en stopt deze in zijn mond. Vanachter zijn rug haalt hij een grote zeis tevoorschijn en heft deze naar me op. 
Zonder het oogcontact met Tom te verliezen streel ik tartend met mijn vingertoppen over de sikkel. ‘Een mooi formaat… als dat een voorbode is voor de rest van de nacht, dan, nou…’

Ik besef dat dit weleens de nacht van mijn leven kan gaan worden

 

Even is hij verbaasd, maar dan krullen zijn lippen wulps omhoog. Hij haakt de sikkel om mijn middel en trekt me voorzichtig met zich mee, een donker hoekje in. Daar haalt Tom het oog tevoorschijn. ‘Delen?’ fluistert hij. 
‘Nee,’ antwoord ik, terwijl ik mijn gezicht naar hem ophef. ‘Ik weet iets veel beters.’ Voorzichtig druk ik een kus op zijn lippen. 
‘Zo, inderdaad,’ verzucht Tom. Abrupt laat hij zowel het oog als de zeis op de grond vallen, legt zijn vingers losjes op mijn wangen en begint me vol overgave te zoenen.

Mijn avond kan niet meer stuk. Met zijn tong alleen al weet Tom me onwijs in vervoering te brengen. De afwisseling van korte, stoeiende, bijna vechtende en daarna lange, hartstochtelijke kussen hebben me tot tussen mijn benen week gemaakt. Wanneer hij ook nog eens zijn handen onder mijn cape laat glijden en nauwgezet mijn rondingen begint te verkennen, besef ik dat dit weleens de nacht van mijn leven kan gaan worden. 

‘Zullen we een kamer opzoeken?’ vraag ik. Mijn stem klinkt gejaagd. 
Tom knikt.

 

Zo onopvallend mogelijk lopen we weg van het feestgedruis. Eenmaal in de gang wijs ik naar de grote trap. Tom knikt weer. 
Op de eerste verdieping, pal boven de Halloweenparty, vinden we een open deur. Het blijkt toegang te geven tot een klein kantoor. Een aanzienlijk bureau staat uitnodigend op ons te wachten. Tom wijst ernaar en geeft een speelse tik tegen mijn billen. Ik weet niet hoe snel ik moet gaan zitten.

 

Stap voor stap komt hij dichter bij me, nog altijd in zijn volledige kostuum. Als hij pal voor me staat, trekt hij het koordje van mijn mantel los. Nu zit ik in mijn body voor hem. Wat wordt zijn volgende stap?

 

Geruime tijd doet Tom niets. Hij kijkt alleen. Een fractie van een seconde vind ik het eng. Dat komt vanwege het masker, denk ik. Veel tijd om erover na te denken heb ik niet, want opeens haalt hij uit naar mijn kruis. Alledrie de knopen springen tegelijkertijd los. Terwijl ik nog naar adem hap, zit Tom al op zijn knieën en speelt zijn tong ritmisch met mijn klitje. 
‘Holy shit!’ roep ik uit, ‘dit is, dit is, jeeeeemig!’

Hij likt me totdat ik bijna kom. Dan stopt hij. Ik jammer dat hij door moet gaan, maar Tom is onverbiddelijk. Hij komt overeind, tilt zijn gewaad omhoog tot aan zijn middel en kijkt me vragend aan. Zijn erectie is duidelijk zichtbaar. 
‘Ja,’ hijg ik, ‘alles is goed.’

Hij houdt pas op als ik brullend klaarkom

 

Tom legt zijn handen op mijn heupen, trekt mijn billen over de rand van het bureau en laat zijn stijve pik diep in me glijden. We kijken elkaar aan, zonder te bewegen. We zoenen, nog inniger dan eerder. Als ik mijn armen om Tom heen wil slaan begint hij te stoten, waardoor ik mijn handen terug op de tafel moet zetten. Grommend voert Tom het tempo op.

Al snel voel ik zijn penis zwellen in mijn inmiddels soppende kutje. We zitten beide niet ver meer bij een orgasme vandaan. Tom weet het ook. Voor de tweede maal knielt hij tussen mijn benen. En deze keer houdt hij pas op als ik brullend klaarkom, uitgeput voor hem op de grond zak en mijn hete nat van zijn kin zie druipen.

Daar op de vloer is het mijn beurt. Ik schuif de stof van Toms kostuum aan de kant en neem eerst zijn eikel en vervolgens zijn volledige erectie in mijn mond. Zo diep als ik kan. 
‘Stop,’ kreunt Tom. Zijn stem klinkt gesmoord. 
Ik doe het niet, want zijn voorvocht smaakt goed. Opnieuw voel ik zijn stijve pik dikker worden. Tom schreeuwt van genot. ‘Oh ja, heerlijk!’ 
Zijn ontlading belandt achter op mijn tong. Ik slik het tot de laatste druppel door.

Volgend jaar beter

 

Een week later kom ik Tom toevallig tegen in de supermarkt. 
‘Hé Sandra,’ begroet hij me, ‘hoe gaat het met je?’ 
Ik schenk hem mijn meest sexy lachje. ‘Goed. Zeker na het geweldige feest vorige week…’

 

‘Feest?’ Even kijkt Tom me peinzend aan. Dan gaat er een lichtje bij hem branden. ‘Oh, je bedoelt bij Berber! Daar kon ik helaas niet bij zijn, want ik was voor mijn werk nog op reis. Volgend jaar beter!’


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.