Erotisch verhaal - Kerstspecial deel 2: Op schoot bij de Kerstman

Erotisch verhaal hetero ex orgasme werkvloer kerstman

In deel 1 heb je kunnen lezen hoe Merel haar spannende ex Danny tegenkomt tijdens haar werk. Ze mag hem verkleden als Kerstman en ze zijn helemaal alleen. Oftewel, een klassiek voorbeeld van de kat op het spek binden.

 

Ga op zijn schoot zitten en druk je billen tegen zijn kruis

 

Het eerste uur weet Merel zich prima te verschuilen achter haar werkzaamheden. Ze zoekt het perfecte pak voor hem uit. Ook als ze de verschillende haarstukken nauwkeurig op zijn gezicht vastplakt is ze professioneel genoeg om zich niet van de wijs te laten brengen. Pas als ze klaar is gaat het mis. 

 

‘Heb je je geluk gevonden?’ vraagt Danny.
Merel schudt haar hoofd. ‘Nee, nog niet.’
‘Je mag wel even bij de Kerstman op schoot komen zitten, als je wilt?’ Danny’s stem klinkt ineens laag en brommend. Hij weet zijn rol goed te spelen.
‘Nou, ik weet niet…’ mompelt Merel.
Het is slechts een restje verstand wat spreekt. Een stemmetje binnenin haar schreeuwt inmiddels: Ga op zijn schoot te zitten, druk je billen tegen zijn kruis, alsjeblieft zeg!
Danny klopt uitnodigend op de rode stof op zijn been.
Fuck.

 

Haar stijve tepels priemen tegen de stof van haar beha

 

Wat kan haar het ook schelen. Merel gaat voorzichtig op zijn knieën zitten. Veilig. Haar innerlijke stem schudt glimlachend haar hoofd en klinkt ineens veel liever: Hou op met je veilig, we weten beide dat deze man jou binnen een paar zinnen hitsig maakt. Ga toch lekker genieten! 

 

‘Mijn mooie, geile dame,’ fluistert Danny in haar oor.
De haartjes in haar nek reageren. Merel grijnst. Hij flikt het in slechts vier woorden.

Ze laat zich achterover zakken, tegen zijn brede schouder. Daar ruikt ze zijn heerlijke geur dwars door het pak en de baard heen. Onmiskenbaar.
Danny legt zijn hand op haar heup. Zijn vingers kruipen langzaam omhoog naar haar buik, onder haar shirt. Merel hapt naar adem. Haar stijve tepels priemen tegen de stof van haar beha en tussen haar benen prikkelt en tintelt het. Niet normaal. Net als toen.

Ze smacht naar meer. Naar hem. Net als toen

Zijn vingertoppen strelen de zachte huid rondom haar navel. Merels buikspieren staan strakgespannen. Langzaam knoopt Danny haar jeans los. Bij elke knoop nemen de prikkels en de tintelingen tussen Merels benen toe. Als Danny haar jeans eindelijk langs haar heupen omlaag laat glijden, doet haar clitoris bijna pijn.
Zijn vingers glijden onder de gladde stof van haar slipje. Over haar venusheuvel. Met zijn wijs- en ringvinger duwt Danny haar schaamlippen iets uit elkaar. Dan duwt hij het topje van zijn middelvinger hard tegen haar klitje.


Het genotzalige gevoel wat erop volgt werkt verslavend. Ze smacht naar meer. Naar hem. Net als toen.


Danny weet het en hij wil het haar maar al te graag geven. Hij kust haar wang, haar hals en ademt zachtjes uit in haar oor. Drukt nogmaals met zijn middelvinger op haar klitje. Laat zijn vinger bij haar naar binnen glijden. Snel terug naar haar meest gevoelige plekje. Danny streelt haar, masseert haar, voert het tempo razendsnel op.


Merel kromt haar rug. ‘Ik ga fucking hard klaarkomen,’ hijgt ze in de witte baard.
‘Kom maar. Laat maar zien wat je kunt.’ Danny legt zijn vrije hand alvast losjes op haar mond, om haar genotskreten te smoren.
Net als toen.

 

Ik help u graag met uitkleden...

 

Een paar minuten later zakt Merel voldaan van zijn schoot. Ze knoopt haar jeans dicht en schraapt haar keel. ‘Kerstman, weet u nog waar ik woon?’
‘Ja, Merel, dat weet ik nog goed.’
‘U moet nu gaan werken, maar na het werk mag u zich bij mijn huis melden. Ik zal u dan helpen met uitkleden.’
‘Oh, oh, oh, Merel, dat lijkt me heel fijn. Kom je dan weer, op mijn schoot?’

 

Fijne dagen gewenst allemaal. Maak er wat lekkers van! Veel liefs, Izzy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.