Erotisch verhaal - Schuilen voor de regen

Erotisch verhaal Trio buitenseks fantasie MVV

De hemel is strakblauw. Geen vuiltje aan de lucht. Toch waarschuwt mijn weerapplicatie voor naderende buien. Ik geloof er niks van. Ongeduldig wapper ik met mijn linkerarm in de lucht. Omdat ik alles wil vastleggen, zal ik moeten wachten totdat mijn horloge contact heeft gemaakt met de satellieten ver boven me. Eindelijk klinkt het verlossende piepje. 


Heb jij liever je handen vrij? Luister 'Schuilen voor de regen' als erotisch audioverhaal!


Mijn lichaam zet zich als vanzelf in beweging. Stap voor stap, steeds sneller. Mijn armen gaan in hetzelfde ritme mee. Al binnen een paar minuten bevind ik mezelf in een soort van ‘runners high’; mijn lichaam doet wat ik wil, mijn ademhaling klopt en ik heb het naar mijn zin. Heerlijk. 

 

Kilometerslang hol ik over smalle paadjes door de vrije natuur. Mijn hoofd wordt leger en leger en ik geniet met volle teugen. Zodoende merk ik eigenlijk pas op het laatste moment dat de lucht niet meer strakblauw is. Eerder donkergrijs. Dreigend. Shit.

 

In mijn onderbuik wordt een genotsgranaatje ter ontploffing gebracht

 

De wind zwelt aan. Kan ik ergens schuilen? In de verte lijkt een schuurtje te staan. Of is dat al te laat?
Voor ik het goed en wel besef vallen er koude, dikke druppels uit de lucht. Ik houd mijn hand boven mijn ogen en ren zo hard als ik kan naar het gebouwtje. Eenmaal dichterbij zie ik dat het om een vogelkijkhut gaat. Om droog te blijven ben ik te laat. Het hemelwater druipt uit mijn haren en sopt in mijn schoenen als ik hijgend door de opening van het houten stulpje naar binnen spurt.

‘Wow!’
‘Oeps, haha!’

In het schemerlicht ontwaar ik twee silhouetten. Een figuur met prachtige vrouwelijke vormen staat voorovergebogen bij een smalle, rechthoekige opening in de wand. Achter haar staat een mannelijk gedaante. Met zijn langzame, ritmische heupbewegingen wiegt hij hen beiden heen en weer. 

 

Ik veeg het water uit mijn gezicht. Mijn brein doet een poging om de beelden te verwerken, maar mijn lichaam is veel vlotter. In mijn onderbuik wordt een genotsgranaatje ter ontploffing gebracht en mijn tepels drukken zich zo hard tegen mijn sportbeha aan, dat het aangenaam pijn doet. 

 

Mijn ogen zijn gewend aan het halfdonker en de schaduwbeelden zijn echte mensen geworden. We zijn van dezelfde leeftijd. En shit, wat neukt hij haar sensueel. Haar volle borsten deinen mee in zijn tempo. Tussen mijn benen gloeit het inmiddels.

 

Ik zou niet weten wat ik anders met mezelf aan zou moeten

 

‘Wil je meedoen?’
Pas bij het horen van haar stem zie ik dat het stel mij glimlachend aankijkt. Ze vraagt het me alsof het volstrekt logisch is. En zo voel ik het ook. Ik zou niet weten wat ik anders met mezelf aan zou moeten, want het is lang geleden dat mijn lichaam zo naar seks smachtte als nu.
‘Ja. Ja, heel graag.’ 

 

Samen kleden ze me uit. Ontdoen me van mijn natte, strakke sportkleding. Zijn handen strelen en wrijven mijn koude huid warm. Haar lippen kussen mijn borsten en haar tong duwt plagend tegen mijn harde tepels. Ze komt overeind en kust me voorzichtig op mijn mond.
‘Is dat oké?’
‘Meer dan oké. Alles is oké.’
Nog voordat ik helemaal uitgesproken ben drukt ze haar lippen weer op de mijne. Ze pakt mijn handen en legt ze op haar grote, ronde borsten. Nooit eerder heb ik een vrouw gestreeld, maar bij haar voel ik me volledig op mijn gemak. Met mijn vingertoppen verken ik haar tepels, durf er zelfs even zacht in te knijpen. Direct voel ik haar tong op mijn lippen, tussen mijn lippen en in mijn mond, rollebollend met de mijne. Mijn hele lijf gloeit. 

 

‘Daar wordt ze geil van,’ grinnikt de man pal achter me. Zijn sterke handen glijden van mijn buik naar mijn billen en dalen dan behoedzaam af naar mijn bovenbenen. Even aftasten. Netjes van hem. Ik druk mijn billen tegen zijn lijf, tegen zijn erectie. Alles is goed. Ik wil ze, allebei. En overal.
Hij ademt hoorbaar en duwt me een beetje van zich af. ‘Rustig aan jij, met je heerlijke lijf.’ Zijn rechterhand klimt langs de binnenkant van mijn dijen omhoog. Mijn kletsnatte schaamlippen verwelkomen zijn vingertoppen. Hij kreunt zachtjes. Ik ook.
Totdat hij twee vingers diep bij me naar binnen laat glijden. Dan kan ik mezelf niet meer beheersen en slaak een harde kreet van puur genot.

 

Dit is heftig. Wat gebeurt hier?

 

‘Is ze net zo nat als ik?’ De vrouw knipoogt naar me. Ze is knap.
Onmiddellijk laat de man zijn linkerhand tussen haar benen glijden. ‘Minstens.’
Ze buigt zich naar hem toe en kust hem. ‘Ik zou het geil vinden als je haar neemt.’
Dan wendt ze zich tot mij. ‘ Als jij dat ook wilt, natuurlijk.’ 

 

Ik kus haar op haar mond. ‘Niets liever. Ik heb gezien hoe hij jou neukte toen ik binnenkwam. Zo geil en sexy.’
Ze zoent me terug. Haar handen masseren mijn borsten. Plots voel ik nog een paar handen. Zijn handen. Eerst op mijn billen, dan op mijn heupen.  
‘Dat doe ik heel graag ook met jou,’ klinkt zijn ondeugende stem.
Hij buigt door zijn knieën en schuift zijn eikel tussen mijn benen. Dan komt hij rustig omhoog. Langs mijn schaamlippen glijdt hij soepel een stukje bij me naar binnen. Er schokt iets in mijn lijf. Ik wil het zeggen, maar zij blijft me zoenen. Ik wil ook dat ze mij blijft zoenen. En ik wil hem, diep in me. Want het tintelt. Mijn hele vulva tintelt. 

 

Hij houdt me vast aan mijn heupen. Zijn erectie dringt langzaam steeds dieper in me. Centimeter voor centimeter. Het zinderende gevoel in mijn vagina zwelt aan. Dit is heftig. Wat gebeurt hier?
Zij heeft het in de gaten en legt mijn hoofd in haar hals. Naast mijn oor klinkt haar zwoele stem. ‘Ontspan je maar.’

 

'Je bent nog niet klaar,' fluistert ze


Dan begint hij me te neuken. In hetzelfde lome ritme als dat hij haar neukte toen ik binnenkwam. Al na drie stoten begin ik van binnen uit elkaar te barsten. Golfjes van puur genot overspoelen me. Hij voelt het ook, maar blijft zich in hetzelfde tempo in me stoten. Mijn ademhaling versnelt. De golven worden hoger en intenser, brengen me kreunend in extase. De wereld bestaat slechts nog uit ons drieën in dit hutje, schuilend voor de regen. Zijn heerlijke pik in mijn vagina, haar handen op mijn borsten en mijn hoofd in haar hals. Plots wordt het te intens. De golven bereiken een hoogtepunt en spatten explosief uit elkaar. 

 

‘Ik kom,’ hijg ik, ‘jemig, wat heerlijk dit.’
‘Geniet er maar van,’ fluistert de man.
Hij drukt zich nog eenmaal heel diep in me. Zij kust me, teder en lief. Mijn orgasme lijkt enorm lang te duren. Als ik denk dat het weggeëbd is, open ik mijn ogen en kijk in de hare.

 

‘Je bent nog niet klaar,’ fluistert ze. Met haar tong likt ze aan haar middelvinger. Dan laat ze haar hand zakken en streelt mijn klitje. Duwt er even op. Ze weet precies wat ze doet en ze krijgt gelijk. Binnen een halve minuut kom ik alweer.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.