Erotisch verhaal - Een showtje stelen met VoyeurX

Izzy van der Horst showt een prachtig vegan setje van VoyeurX

Het voorjaar bruist door mijn aderen. Zodra ik buiten loop groet ik iedereen die ik tegenkom en van vrijwel alle passanten krijg ik sowieso een vrolijke noot terug. Sommigen blijven zelfs even staan voor een uitgebreid praatje. Keer op keer trek ik dezelfde conclusie: we hebben het onderlinge contact zo verschrikkelijk gemist! Om over de erotische feestjes nog maar te zwijgen!


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Een showtje stelen met VoyeurX' als erotisch audioverhaal!


Mijn man denkt er precies hetzelfde over.

‘Izzy, zullen we heel snel weer naar een spannende party gaan samen?’

‘Liever gisteren dan vandaag,’ antwoord ik.

‘Helaas, dat lukt niet,’ grijnst hij, ‘maar wat dacht je hiervan?’

Vanaf zijn telefoon laat hij me een uitdagende poster zien.

De erotische woorden fetisj, kinky en sexy spatten van het scherm af

 

‘Gaaf!’ roep ik.

‘En zo dichtbij!’ lacht mijn man.

Verbaasd geef ik mijn ogen verder de kost, en inderdaad, het evenement vindt gewoon plaats in onze stad.

Verrukt kijk ik hem aan. ‘Yes! Daar gaan we zeker naartoe!’ 

‘Dat klopt, kijk maar.' Mijn man scrollt verder naar beneden. 'Gelukkig ken ik jou langer dan vandaag.’

Twee toegangsbewijzen komen tevoorschijn. Hij heeft alles al geregeld!

 

Omdat het lang geleden is dat we naar zo’n spannend evenement zijn geweest, besluit ik mijn man te verrassen en mezelf te trakteren op een nieuwe outfit. En waar kan ik dat beter vinden dan bij VoyeurX? Een tijd geleden heb ik hier ook al eens een prachtige body gescoord. Nu wil ik wat anders. Iets met kettinkjes lijkt me ontzettend opwindend.

 

Ik open de ruim opgezette webshop van VoyeurX en word onmiddellijk op mijn wenken bediend. Zorgvuldig kies ik uit wat ik mooi, maar vooral sexy vind. Een beha, bestaande uit metalen ringen en kettingen, met als ultiem kinky detail een leatherlook halsband en dito, kruisvormige tepelplakkers.
Eronder een gewaagde, bijpassende string. Oh, en wauw! Mijn blik valt op een elegante tailleriem waarbij heel veel kettinkjes sensueel over de heupen vallen. Dat zou er perfect bij passen!

 

Een ogenblik lang stel ik me voor hoe het koude metaal op mijn warme huid zou voelen

 

Hoe de ronde schakels van de beha her en der op mijn bovenlichaam zouden belanden. Met mijn vingertoppen volg ik het denkbeeldige spoor van de koele, zilverkleurige draden die zowel over-  als onder mijn borsten door zullen lopen. Ik beeld me in dat ik de zwarte kruizen op mijn tepels laat kleven. De aanraking alleen al bezorgt me een aangename sensatie. In dit spannende setje ga ik mezelf erg goed voelen, dat weet ik zeker. Omdat het zo bijzonder is. Anders dan de zogenaamde standaard. Ik hou er wel van om af en toe een showtje te stelen met VoyeurX!

Binnen een paar dagen ontvang ik een discreet pakketje bij de post. Nieuwsgierig maak ik het open. In een stijlvol ingepakt satijnen tasje zit mijn bestelling, voorzien van een luxe chocoladebonbon én een persoonlijk kaartje van eigenaresse Melanie. Ze wenst me veel draagplezier toe. Erg attent!

De maattabellen in de webshop van VoyeurX kloppen goed, want alles past me perfect. Ik sta glimlachend voor de spiegel. Het is inmiddels de hoogste tijd om aan mijn man te ‘vragen’ of ik het aanstaande weekend zo met hem mee mag.

‘Mag?’ roept hij uit. ‘Je moet mee zo! Godallemachtig, wat zie je er fantastisch uit!’

Hoewel ik natuurlijk wel wist dat hij zo zou reageren, voel ik me elke keer toch weer enorm gevleid. In zijn hele houding zie ik dat hij eigenlijk niet kan wachten om met mij te mogen  pronken op het naderende feestje. En juist dat vind ik zo prettig aan onze open relatie. Allebei weten we dat het goed zit, dat we onvoorwaardelijk voor elkaar gaan, maar ook dat we het leuk vinden om ons uiterste best te doen om er zo goed mogelijk uit te zien. Voor elkaar, maar ook voor onszelf. Want juist dit soort feestjes kunnen je een heerlijk gevoel geven zodra je merkt dat je nog goed in de markt ligt. En dat laatste gunnen wij elkaar van harte.

 

Eindelijk is het zover

 

De hele zaterdagavond ligt nog aan onze voeten als we de tickets inwisselen voor een bandje om onze pols. Snel lopen we door naar binnen.

‘Fijne avond!’ roept de portier ons na.

 

Eenmaal binnen merk ik het direct. Mijn bijzondere pakje maakt indruk. Bij de mannen, maar ook bij de vrouwen. Van alle kanten ontvang ik blikken vol bewondering.

Mijn man buigt zich naar mij toe. ‘Heb je het in de gaten?’ fluistert hij.

‘Ja, en weet je? Het voelt best lekker.’

Hij knijpt zachtjes in mijn billen. ‘Je bent ook superlekker. Geniet er maar van!’

 

We wilden het doen het zoals we het altijd deden: een drankje bij de eerste bar en vervolgens een verkenningsronde langs alle ruimtes. Maar vandaag loopt het anders. Gelijk bij het bestellen van ons eerste biertje lopen we een paar oude bekenden tegen het lijf.

‘Robert en Marscha! Wat leuk om jullie hier te zien!’ roep ik uit.

Blij verrast geven we elkaar een knuffel en een zoen. Het stel begint direct over mijn outfit.

‘Wow, Izzy, wat zie jij er geweldig uit! Zo bijzonder!’ Samen bekijken ze me van top tot teen.

Hun enthousiasme werkt aanstekelijk, want ineens staan er meerdere mensen om ons heen die alles willen weten over mijn opmerkelijke lingeriesetje. Met een aantal klikt het gelijk, waardoor we in een mum van tijd hele gezellige sociale interacties over van alles en nog wat hebben.

 

Voordat we het weten is er ruim een uur verstreken.

‘Heb je het naar je zin?’ informeer ik bij mijn man.

‘Enorm,’ knikt hij glimlachend, ‘echt leuk om weer met gelijkgestemden een feestje te kunnen beleven.’ 

Ik druk mijn lijf even tegen de zijne en kus hem in zijn hals

 

‘Dat vind ik nou ook,’ zeg ik zacht, ‘wie weet wat er nog van komt vanavond.’

‘Maak me even gek zeg,’ bromt hij.

‘Doe ik dat?’

Zwijgend legt mijn man zijn handen op mijn heupen en trekt me naar zich toe. Kort genoeg om de mensen om ons heen er niet mee lastig te vallen, lang genoeg om mij antwoord te geven. Zijn harder geworden penis ontgaat mij namelijk bijna nooit. Sterker nog, ik krijg er zelfs nog meer zin van. Het wordt tijd voor een beetje actie.

 

‘Zullen we een dansvloer opzoeken?’ vraag ik in het algemeen.

Robert en Marscha knikken. ‘Goed idee!’

Onze nieuwe kennissen blijven liever nog even in de bar. Helemaal prima.

 

Al snel komen we bij een groots opgezette zaal waar de muziek niet te hard is, maar wel lekker opzwepend.

‘Precies goed, toch?’ vraagt Marscha.

‘Top!’ klinkt het in koor. Vol energie begeven ons in de menigte.

‘Echt gaaf om jullie weer eens te zien,’ zeg ik, al dansend, tegen Marscha.

‘Dat vinden wij ook. We hebben het nog vaak over jullie gehad,’ glimlacht ze.

‘Om eerlijk te zijn komen jullie bij ons ook regelmatig ter sprake,’ beken ik.

Onbewust gaan mijn gedachten terug naar de heerlijke date met dit stel, een tijdje terug al weer. Het ging zo vanzelf, zo ontspannen. Net als nu eigenlijk.

 

Ik kijk mijn man aan. Hij knikt me gelijk toe. Doe maar


Marscha heeft me allang in de gaten, want zodra ik mijn gezicht naar haar toe draai, verrast ze me met een welwillende kus.

‘Mmm..’

Het voelt niet meer dan natuurlijk om mijn mond voor haar te openen, zodat haar zijdezachte tong mij net als de vorige keer knikkende knieën kan bezorgen.

 

Pas als we onze mannen vlak naast ons horen, maken we ons van elkaar los.

‘Dat was een heel geil showtje,’ complimenteert Robert ons, ‘kijk maar eens om jullie heen.’

Vol verbazing zien we dat er een cirkel van ruimte om ons is ontstaan en dat er zelfs mensen voor ons applaudisseren.

‘Lekker zeg,’ vindt ook mijn man, ‘zullen we met ons vieren een rustig plekje opzoeken?’

 

Hoewel op dit soort feesten in principe overal gesekst mag worden, zijn er ook speciaal ingerichte ruimtes voor. We hebben het al snel gevonden. Helemaal achterin het vertrek ontdekken we een groot bed met een hoofdbord van massieve spijlen. 

Robert schraapt zijn keel. ‘Willen jullie dat showtje nog eens opvoeren? Alleen voor ons?’

Marscha en ik geven elkaar een knipoog.

‘Vooruit dan maar,’ zucht Marscha.

In haar korte jurkje klimt ze op haar knieën op het bed, duwt haar billen uitdagend naar achteren en houdt zich vast aan de spijlen. Ik loop om het bed heen, totdat ik recht tegenover haar sta en gesp de tailleriem en de string behoedzaam los.

 

Dan buig ik me voorover, om nogmaals heerlijk met Marscha te kussen

 

Binnen twee minuten is Robert achter Marscha geknield en staat mijn man achter mij. Zijn vingertoppen vinden via mijn natte lippen de weg naar mijn klitje, en laten me abrupt stoppen met zoenen.

‘Oh, fuck!’

‘Zeg dat,’ hoor ik Marscha mompelen.

Kijkend naar haar knappe gezichtje, zie ik rode blossen op haar wangen tot bloei komen. Hoe ze van puur genot haar ogen sluit als Robert zijn pik helemaal in haar stoot. Dat ze af en toe op haar lip bijt om niet teveel lawaai te maken. En vooral haar sensuele oogopslag, waarmee ze regelmatig ook naar mij kijkt.

Tussen mijn benen begint de temperatuur inmiddels behoorlijk hoog op te lopen.

‘Ik ga zo komen,’ hijg ik.

‘Dat zie ik,’ kreunt Marscha, ‘ik ook.’

Pas nu besef ik dat zij precies dezelfde intieme details bij mij ziet. Veel tijd om erover na te denken heb ik niet, want vanuit mijn klitje golft plots een hemelse ontlading door heel mijn lijf.  

 

Als ik weer een beetje bij mijn positieven ben, draai ik me om en hurk voor mijn man. Op zijn glimmende eikel prijkt een druppel voorvocht.

‘Je mag van mij wel vaker zo’n verleidelijk setje aan,’ gromt hij.

Ik streel de kettinkjes op mijn borsten. Net voordat ik zijn pik diep in mijn mond ga nemen, zet mijn meest zwoele stem op.

‘Laat me maar proeven hoe geil je het vindt...’

 

* voor dit verhaal ben ik een plezierige samenwerking aangegaan met VoyeurX


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.