Twee vrouwen (1/4)

Gepubliceerd op 10 november 2019 om 16:45

Twee vrouwen.
Wulps en wellustig. Welke man fantaseert er niet over?

Twee vrouwen zonder man is ook leuk. Ik vind het zelf heerlijk om af en toe met een vrouw te vrijen. Een vrouw is vaak wat zachter en liever. En zoenen met een vrouw vind ik echt superfijn.

Zullen we er de komende vier weken een plezierig verhaal van maken? Met twee vrouwen in de hoofdrol. Ja? OK!

Vera en Rosalie mogen de hoofdrol spelen in het verhaal. Ik stel ze even kort aan je voor:

Vera is een ambitieuze dame en halverwege de dertig. Ze werkt op het hoofdkantoor van een bekend kledingmerk en doet daar de marketing. Vera’s haren zijn geblondeerd en maar een paar millimeter lang. Met een zwart kohlpotlood heeft ze haar donkerblauwe ogen iets geaccentueerd. Een trendy denim jeans doen haar billen en benen goed uitkomen. Boven de jeans draagt Vera vaak een onopvallend, egaal shirt.. Momenteel woont Vera alleen. Ze heeft in het verleden een aantal relaties gehad, zowel met mannen als met vrouwen.

Rosalie is een relaxte twintiger. Donkerrode, krullende haren vallen bijna tot over haar billen. Haar gezicht ziet er lief en guitig uit door haar groene ogen en de sproeten op haar neus. Ze studeert aan de kunstacademie en woont in een anti-kraakpand. Ideaal. Weinig huur en veel ruimte. Om haar studie te bekostigen doet ze af en toe wat modellenwerk. Soms woont Barry bij haar in. Als het hem uitkomt. Ook Tom blijft geregeld bij haar slapen. De mannen weten van elkaars bestaan en dat is prima. Rosalie heeft met beide mannen seks. Erg veelzeggend is de seks niet, praktisch wel. Met beide heeft ze een goede seksuele klik en kan ze af en toe lekker losgaan.

De werkweek is bijna ten einde. Vera’s elleboog leunt op haar bureau. Haar linkerhand ondersteunt haar hoofd. De rechter bedient de muis.
Klik.
Klik.
Scroll.
Zo gaat het al de hele middag. Een bekend spijkerbroekenmerk heeft een grote opdracht bij haar neergelegd. Aan haar de taak om er een flitsende campagne bij te bedenken. Met het juiste poppetje in de juiste broek.
Klik.
Scroll.
Om Vera heen zeggen de collega’s één voor één gedag en wensen elkaar een prettig weekend. Ze groet ze allemaal. Dan staat ook Vera op van haar stoel. Het wordt ‘m niet meer vandaag. Volgende week beter. Ze klapt haar laptop dicht en rekt zich uit. Weekend!

‘Hé, Veer,’ klinkt een lage stem achter haar, ‘doen we nog een borrel?’
Vera staat op van haar stoel en knikt grijnzend naar David. David is iets jonger dan Vera. Hij is een tikkeltje alternatief en vreselijk sympathiek. In het gezamenlijke keukentje van het kantoor vist hij twee biertjes uit de koelkast. Samen lopen ze richting het dakterras. Ze gaan zitten op de verweerde stoelen die er staan. David heeft een opener aan zijn sleutelbos en wipt de kurkjes van de flessen. ‘Cheers.’

David en Vera drinken en kijken hoe de mensen zich onder hen in de winkelstraat voortbewegen. De sociale interacties zijn grappig om te zien. Het winkelend publiek heeft er geen idee van.

Een jonge meid stapt kordaat door de straat. Lange, donkerrode krullen dansen om haar slanke lijf. Dit is haar. Precies. Gebiologeerd blijft Vera naar haar staren. Haar maten zijn perfect. Deze knappe dame moet in haar campagne. Zij is het ontbrekende puzzelstukje.

‘Vera? Luister je wel?’
Vera legt haar hand om Davids pols. ‘David, zie je die meid met de lange rode krullen?’
David tuurt even en knikt dan. ‘Goed zo. Zorg dat je haar niet uit het oog verliest!’

Met deze woorden laat Vera hem los en stuift het kantoor in. Even later ziet David haar beneden op straat. De rode krullenbol is al iets verder gelopen, maar Vera ziet haar onmiddellijk.

 

Gaat het Vera lukken? Dat lees je volgende week in deel 2!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.