Erotische verhalen over trio's

Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 1/3)

‘Anders ga je met ons mee? Drinken we bij ons thuis nog een wijntje...’ Maaike kuste me middenin de feesttent op mijn wang en keek me uitdagend aan. Ja, voor haar was het makkelijk praten. Zij had al jaren een open relatie met Rick. Een knap stel samen. En ergens, toen al, voelde ik al wel een spannend vonkje. Omdat het niet mocht. Want ik had een vaste relatie. En een kind bovendien.

Lees meer »


Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 2/3)

De hele week moet ik mijn best doen om mijn gedachten niet steeds naar het aanstaande weekend te laten gaan. Telkens als ik even alleen ben, gaat het toch mis. Dan denk ik: wow, ik, IK ga gewoon een trio doen met Rick en Maaike. En dat is ’s avonds als ik in bed lig niet zo erg, maar als ik voor de tweede keer die week boter op mijn bord smeer omdat ik ben vergeten er eerst een boterham neer te leggen, wordt het wel een beetje vervelend.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 3/3)

‘Als ik dit had geweten, was ik tien jaar geleden al meegegaan,’ zucht ik, ‘wat zijn jullie ongelooflijk lekker.’ Met een glas bubbels in onze handen zitten we naakt tegen elkaar aan op de ruime hoekbank van Rick en Maaike. Ik ben nog aan het nagenieten van het orgasme wat het stel me zojuist heeft bezorgd. Naast mij legt Rick zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt er voorzichtig in. ‘Beter laat dan nooit, toch?’ Aan mijn andere kant knikt Maaike. ‘Echt wel. Ik geloof dat we het prima met z’n drieën kunnen vinden.’

Lees meer »

Erotisch verhaal - Verwenweekendje (1/2)

Kraakhelder is het. De sterren steken fel af tegen de donkere nacht. ‘Prachtig hè,’ zegt Emma zachtjes. Ze heeft gelijk. Slechts gehuld in onze bikini’s kijken we vanachter het raam de duisternis in. Buiten in de tuin, op een meter of vijf bij ons vandaan, staat de jacuzzi. ‘Ben je er klaar voor?’ vraag ik. Emma knikt en opent de deur.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Heren dubbel

Mijn man is iemand die meent wat hij zegt en ook graag de daad bij het woord voegt. Toen hij mij tijdens het sexy nieuwjaarsfeest enorm verwend zag worden door een leuke man en daarna zelfs voorstelde om hem bij ons thuis uit te nodigen, wist ik dat het er van ging komen. Of in ieder geval dat hij het aan hem zou gaan vragen. Niet direct. Maar wel nog diezelfde avond. En met succes.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Twee mannen. Helemaal voor mij alleen.. (1/3)

Laatst las ik in een populair damesblaadje over seksuele fantasieën. Naar aanleiding van een marktonderzoek onder de lezeressen was er een top zoveel samengesteld. Ik weet niet eens meer precies hoeveel. Wat mij wel opviel was het volgende. Bovenaan deze lijst prijkte met stip op één: een trio. Met in de hoofdrollen: de vrouw zelf, en twee mannen. Oehlalala.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Dames dubbel

‘We want more! We want more!’ Hoewel alle lichten in de feestzaal inmiddels gedoofd zijn, schallen de toeschouwers onvermoeibaar door. En met succes, want boven het podium gaat plotseling een lamp aan. Vanuit het publiek klinkt een voorzichtig applaus. Als er dan ook nog een bekende gitaarriff uit de speakers galmt, staat binnen een seconde de hele tent weer op z’n kop.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Wintersport

Het was in de skilift dat ik hem voor het eerst zag. Op de derde dag van mijn vakantie. Ik ging omhoog en hij ging omlaag. Alleen daardoor al viel hij me op, maar er was meer. Hoe zijn ontspannen houding in schril contrast stond met de wilde, bruine krullen op zijn hoofd bijvoorbeeld. Ik zou het zo weer voor me kunnen zien…

Lees meer »

Erotisch verhaal - Schuilen voor de regen

De hemel is strakblauw. Geen vuiltje aan de lucht. Toch waarschuwt mijn weerapplicatie voor naderende buien. Ik geloof er niks van. Ongeduldig wapper ik met mijn linkerarm in de lucht. Omdat ik alles wil vastleggen, zal ik moeten wachten totdat mijn horloge contact heeft gemaakt met de satellieten ver boven me. Eindelijk klinkt het verlossende piepje. 

Lees meer »