Quarantaine - dag 28 (Pittig Proza)

Gepubliceerd op 11 april 2020 om 19:55

Een vrolijk deuntje schalt hard door het huis van Marleen. De deurbel. Marleen springt uit haar bed en werpt een blik op de klok. Elf uur in de ochtend al! Ze raakt steeds meer haar ritme kwijt. Snel trekt ze een korte badjas aan en trekt het koord goed dicht. Als ze de deur opent staat de postbode keurig een aantal meters bij haar deur vandaan. Op de grond voor haar ligt een pakketje. ‘Alstublieft,’ zegt de postbode en steekt zijn hand op ten teken van groet. Marleen bedankt hem en zwaait terug. Dan pakt ze haar pakket op. Ze verwacht maar één bestelling, dus dit moet ‘m dan zijn. In haar onderbuik begint het al te kriebelen.

‘Hé, buurvrouw, heb je ook iets leuks besteld?’ In de deuropening rechts van haar staat Toby, haar buurman. Hij heeft ook een pakketje in zijn handen. Marleen lacht naar hem en heft even haar pakket naar hem op. ‘Inderdaad. Jij ook, zie ik. Veel plezier ermee!’ Toby grijnst. ‘Dat gaat wel lukken!’

 

Het is inderdaad wat ze verwachtte. Een levensechte, grote dildo met een zuignap.

 

Weer binnen maakt Marleen haar pakket snel open. Het is inderdaad wat ze verwachtte. Een levensechte, grote dildo met een zuignap. En een flesje glijmiddel. Ze besluit het speeltje direct uit te proberen. Maar waar? In de badkamer maar eerst. Ze drukt de zuignap tegen de gladde tegelwand, op heuphoogte. Perfect. Dan laat ze een beetje glijmiddel uit het flesje in haar hand lopen en smeert de dildo ermee in. Alsof ze ‘m aftrekt. Dan draait ze zich om en tilt haar badjas omhoog. Ze voelt de dildo tegen haar billen en buigt zich iets naar voren. Met haar hand begeleidt ze de eikel naar de ingang van haar vagina. Soepel glijdt de dildo langs haar schaamlippen. Marleen laat zich naar de muur toe zakken en de hele dildo verdwijnt diep in haar. Fuck, dat is lekker zeg.

 

I'll show you mine if you show me yours?

 

Op de rand van de wastafel trilt haar telefoon. Shit. Met rode wangen laat Marleen de dildo uit zich glijden en pakt haar telefoon. Het is een berichtje van Toby. Mag ik weten wat jij gekocht hebt?
Oei. Zij en Toby maken wel eens grapjes over en weer, en flirten weleens wat, maar om dit nou te gaan zeggen? Iets ehm, 18 plus, haha.
Het blijft even stil. Bijna heeft Marleen spijt van haar antwoord, maar dan krijgt ze een berichtje terug. Ik ook. I’ll show you mine if you show me yours? In jouw achtertuin, bij jouw glazen schuifpui? Jij binnen, ik buiten?

Marleen slaat een hand voor haar mond. Wow, dat is heftig. Ze vindt Toby wel leuk. De dildo heeft haar inmiddels al aardig opgewarmd en ze besluit het te doen. Als ze bij de schuifpui aankomt staat Toby al buiten. In een hemdje en een korte broek. Hij grijnst een beetje onzeker. Marleen stapt richting het glas en haalt de dildo achter haar rug vandaan. Ze ziet Toby goedkeurend fluiten buiten. Dan haalt hij zijn speeltje tevoorschijn. Het is een fleshlight. Beide moeten lachen. De één zoekt een penis, de ander een vagina.

 

Marleen knielt en begint de dildo te pijpen alsof ze Toby pijpt. 

 

Marleen zet de zuignap tegen het glas en kijkt hem uitdagend aan. ‘Wil je spelen?’
Toby knikt. Dan trekt Marleen het koordje van haar badjas los. Eronder is ze naakt.
‘Wauw,’ doet Toby zijn mond en hij trekt zijn hemd uit. Hij heeft een goed lijf. Marleen laat de badjas van haar schouders zakken. Toby heft zijn handen ten hemel en legt zijn handen dan op het koele glas. Marleen drukt haar borsten er tegenaan. Ze kijken elkaar in de ogen. Het voelt goed. Marleen wijst naar het broekje wat Toby nog steeds draagt. ‘Uit,’ commandeert ze.
Hij doet het. Een grote erectie komt tevoorschijn. Hij lijkt wel op haar dildo. Marleen knielt en begint de dildo te pijpen alsof ze Toby pijpt. Dertig seconden houdt Toby het vol. Dan tikt hij tegen het raam en maakt een draaiende beweging met zijn hand.
‘Ik wil je neuken.’

 

Zo intiem en zo ver weg. Maar oh zo spannend en geil. 

 

Marleen komt overeind en draait zich om. Ze laat zich moeiteloos over de dildo zakken en begint hem te neuken. Met één hand houdt ze zich vast aan een stoelleuning. Zo kan ze naar Toby omkijken zonder haar evenwicht te verliezen. Hij staat achter haar en neukt op precies hetzelfde ritme zijn fleshlight. De vingers van haar andere hand masseren haar clitoris. Steeds sneller. Zij kijkt naar hem en hij kijkt naar haar. Met het glas ertussen. Zo intiem en zo ver weg. Maar oh zo spannend en geil. Marleen knijpt haar vingers om de stoelleuning. Ze gaat zo komen. Toby ook. Ze ziet het aan zijn vertrekkende gezicht. Meer ziet ze niet. Luid kreunend explodeert ze. Haar spieren schokken en een heerlijk orgasme dendert door haar lijf. Ze zakt van de dildo af, op haar knieën op de grond. Als ze bijgekomen is draait ze zich om naar het glas. Daar zit Toby. Hij buigt zich naar het glas en geeft er een kus op. Marleen kust hem grijnzend terug. Op deze manier is de quarantaine nog wel even vol te houden.