Op de koffie komen...

Gepubliceerd op 7 december 2019 om 20:46

‘Mam, je hoeft echt niet meer mee te lopen hoor. Ik kan het wel zelf.’ Jade probeert haar handje los te wringen uit haar moeders grote hand. Haar moeder lijkt haar niet te horen en stapt door richting het schoolgebouw. Abrupt houdt Jade halt. ‘Mahààm!’

 

Nu draait Wendy zich om naar haar dochter. Ze hurkt naast haar en stopt één van Jades vele rode krullen achter haar oor. ‘Wat is er, moppie?’ vraagt ze.
‘Ik kan wel zelf verder,’ zegt Jade zacht, ‘je hoeft niet meer mee naar binnen.’
Wendy grinnikt even in zichzelf. Wat een grote meid wordt het al. En wat een wijsheid voor een vijfjarige. ‘Echt waar?’ roept ze uit, ‘wat knap, Jade! Ga maar dan.’


Jade glundert er helemaal van. Ze geeft Wendy een knuffel en een kus en rent naar de ingang van de school. Bij de deur kijkt ze nog een keer om. Haar wangen zijn rood van het rennen. Wendy steekt haar duim op en zwaait naar haar. Jade zwaait lachend terug en dan is ze verdwenen.

 

‘Wat gaat het hard, hè,’ verzucht een vrouw naast haar.
‘Hou maar op! Voor je het weet zijn ze het huis al weer uit!’ lacht Wendy.
‘Zeg dat! Ik ben Dana trouwens. Mijn zoontje en ik zijn hier net komen wonen.’ Dana steekt haar rechterhand uit en Wendy schudt deze hartelijk. ‘Welkom, hoor. Ik ben Wendy.’

 

Een poosje nog staan ze samen te kletsen op het schoolplein. Het klikt onwijs goed.
‘Heb je anders zin in een kop koffie?’ informeert Dana.
‘Lekker!’ knikt Wendy. Het is ongeveer tien minuten lopen naar het huis van Dana. Onderweg vertelt Wendy het één en ander over de buurt. Ze merkt dat ze haar ogen slecht van Dana af kan houden. Wat een knappe vrouw is het. Golvende, donkerbruine haren vallen tot over haar schouders. Haar grote, donkere ogen kijken uitdagend de wereld in en haar lach geeft Wendy een blij en warm gevoel.

 

‘Hier is het,’ wijst Dana. Ze staan voor een ruime twee onder één kapwoning. Wendy kijkt bewonderend naar het huis. ‘Het ziet er prachtig uit!’ Plots voelt ze Dana’s hand op haar onderrug. Voorzichtig duwt Dana haar de oprit op. ‘Kom, we gaan gauw naar binnen.’

 

In de keuken pakt Dana twee mokken uit een keukenkastje. Ze plaatst ze onder een koffiezetapparaat en drukt op een paar toetsen. Wendy staat nog bij het aanrecht. ‘Ga lekker zitten,’ zegt Dana hartelijk en ze wijst naar een knus zitje in de hoek van de keuken. Binnen drie minuten is de koffie klaar. Met een mok in elke hand loopt Dana naar Wendy. Ze wil de mokken op het tafeltje tussen hen in zetten, maar struikelt over een oneffenheid in de vloer. Dana geeft een gil van schrik en blijft net aan op de been. Een golf koffie gutst over de rand van één van de mokken en belandt op Wendy’s shirt.

 

Snel zet Dana de mokken op tafel. ‘Och! Sorry! Gaat het?’
Wendy kijkt nog wat geschrokken maar knikt al snel. De koffie is gelukkig niet ontzettend heet. Dana staat al bij het aanrecht en maakt een vaatdoekje nat. Ze wringt het doekje uit en gaat dan op haar knieën voor Wendy zitten. De koffievlekken zitten op haar schouders en op de welving van haar borsten. Dana dept het doekje over de vlekken. Wendy voelt haar lichaam reageren. Aangename tintelingen verspreiden zich door haar lijf. Dana zit dichtbij en  ruikt erg lekker. Af en toe kruisen hun blikken elkaar en de sfeer wordt plots wat broeierig. Wendy krijgt het er warm van.

 

‘Je bent een erg knappe vrouw, weet je dat?’ zegt Dana zacht. Haar blik is gericht op haar hand, waarmee ze met het natte doekje over de vlekken op Wendy’s borsten streelt. Sensueel bijna. Nu breekt het zweet Wendy uit. Dit heeft ze nog nooit meegemaakt. En dat het zo prettig zou voelen, dat had ze helemaal niet verwacht.

 

‘Ik vind jou ook prachtig.’ Haar stem trilt een beetje als ze het zegt. Nu pas durft Dana haar aan te kijken. De blik in elkaars ogen zegt genoeg. Uitnodigend heft Dana haar knappe gezicht op. Wendy schuift haar stoel iets naar achteren en laat zich ook op haar knieën op de vloer zakken. Een beetje ongemakkelijk nog buigt Wendy zich naar voren en kust Dana op haar lippen.

 

Ongelooflijk, wat voelt dit zacht! Dana kust haar terug. Eerst teder en zacht. Wendy voelt een steek in haar onderbuik. Ze opent haar mond iets en laat haar tong over Dana’s lippen glijden. Onmiddellijk vindt Dana’s tong de hare. Voorzichtig kronkelen ze om elkaar heen. Een liefdevolle, zachte en tedere manier van zoenen wordt ontdekt. Dit is heerlijk en smaakt naar meer. Het zoenen wordt langzamerhand wilder en ademhalen wordt bijna hijgen. Hijgen van verlangen. Het vlammetje wat door beide aangewakkerd is heeft inmiddels de omvang van een grote bosbrand.

 

Wendy trekt het shirt van Dana over haar hoofd uit en ook haar eigen shirt moet er aan geloven. Dan klikt ze haastig Dana’s bh los. ‘Wat een prachtige borsten,’ gromt ze en duwt Dana iets achterover. Zacht kust Wendy haar hals en haar sleutelbeen. Haar handen masseren de volle, stevige borsten van Dana. Voorzichtig kust ze haar tepels. Dana slaakt een zucht van genot. Nog even geniet ze van de handen en de mond van Wendy. Dan richt ze zich iets op. ‘Ga jij eens op de stoel zitten,’ gebiedt ze. Wendy doet het. Dana maakt haar bh los en liefkoost even haar borsten. Dan maakt ze de knopen van Wendy’s jeans los en kijkt haar vragend aan. Wendy knikt en drukt zich op in de stoel, zodat haar billen het zitvlak niet raken. Dana trekt haar broek en slipje uit over haar billen. Er glinstert vocht tussen Wendy’s schaamlippen. Dana kust ze een paar keer. Ze laat haar tong langs haar lippen gaan. Wendy smaakt geil. Al snel vindt Dana met haar tong haar clitoris. Ze begint er ritmisch mee te spelen. Boven haar hoort ze Wendy steeds harder kreunen. ‘Oooh. Ooooh! Wat doe je dat lekker!’

 

Met twee vingers zoekt Dana de ingang van Wendy’s inmiddels kletsnatte vagina en laat ze naar binnen glijden. Wendy hapt naar adem. Dana geeft met haar tong steeds meer druk op haar clitoris en met haar vingers penetreert ze diep en steeds harder. Binnen een minuut voelt Dana de spieren in Wendy’s vagina strakker worden. ‘Jéééézus. Jééééééézus!’ Wendy gilt het bijna uit. ‘Oooohh!! Ja, ja, jaa!’ Heftig schokkend begint haar orgasme. Dana voelt haar rondom haar vingers pulseren. Even houdt ze in. Een paar seconden maar. Dan begint ze Wendy weer te vingeren en met haar duim masseert ze haar clitoris. ‘Stop, stop,’ fluistert Wendy. Dana negeert haar en voert het tempo juist op. Wendy heeft geen keuze en geeft zich helemaal over. Een tweede orgasme siddert door haar lichaam. En ook een derde. ‘Ga door,’ smeekt ze. Nog even gaat Dana door. Ze voelt hoe Wendy blijft klaarkomen. Het voelt ontzettend geil. Na een halve minuut zwakken de orgasmes langzaam af. Wendy hangt uitgeput in de stoel. Ze is helemaal leeg.

 

‘Ongelooflijk,’ zucht Wendy als ze weer een beetje bij haar positieven is. ‘Wat is dit ontzettend lekker.’ Dana grijnst en knikt instemmend. Ze kust Wendy op haar wang en op haar mond. Wendy zoent haar terug en haar handen vinden de knopen van Dana’s jeans. Maar Dana houdt haar tegen. ‘We moeten straks al onze kinderen van school halen. Maar morgen kom ik graag bij jou een kopje koffie drinken.’ Wendy lacht ondeugend. ‘Je bent van harte welkom.’

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.